Ga direct naar inhoud
Nieuws

Doe mee aan de wielrentoertocht Tacx Classic Zeeland

08 oktober 2019 | Natuurmonumenten

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van de Tacx Classic Zeeland plaats. Deze gezellige toertocht is de ultieme seizoensafsluiter van een mooi wielerjaar. Fiets 75 of 130 kilometer door het prachtige Zeeuwse landschap vol bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en Zeeuwse polders.

Tacx Classic Zeeland

De start en finish van de Tacx Classic Zeeland zijn op Neeltje Jans. Vanaf daar zijn twee prachtige routes van 75 en 130 kilometer uitgezet. Het parcours van de Tacx Classic Zeeland gaat grotendeels over de route van de Tacx Pro Classic en de finish is dezelfde als waar later die dag de profs finishen! Deelnemers krijgen onder meer een stuurbordje, utgebreide verzorging onderweg met voldoende sportvoeding, sportdrank, koeken en vers fruit en een duidelijk uitgepijlde route van 75 of 130 km.

Meer informatie en inschrijven

Doe mee en help de natuur in Nederland

Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. Wij geven natuur in Nederland de ruimte. We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om een extra bijdrage te voor Natuurmonumenten. Daarmee kunnen we de natuur in het gebied verder versterken.

Natuurmonumenten