Ga direct naar inhoud
Nieuws

Karin van den Burg nieuwe manager Human Resources Natuurmonumenten

18 mei 2018 | Natuurmonumenten

’s Graveland, 18 mei 2018. Natuurmonumenten verwelkomt Karin van den Burg-Diepenmaat als manager Human Resources. Zij gaat per 1 juli aan de slag en volgt daarmee Jeroen Willem Klomps (Manager HR a.i.) op. Van den Burg werkt nu nog bij de publieke omroep NTR, als interim-hoofd HR. Met van den Burg kiest Natuurmonumenten voor een bevlogen HR-professional, met een jarenlange ervaring als HR-bestuurder binnen een breed spectrum aan organisaties.

Althaea officinalis

Eerder werkte Van den Burg als adjunct directeur P&O (a.i.) bij Avans Hogeschool. Daarvoor was Van den Burg zeven jaar werkzaam in de energiesector. Als HR-directeur bij Joulz (ontwerp energie-infrastructuur), directeur HRM bij Eneco en HR-manager bij Econcern (duurzame energieleverancier).  Voor de energie lag haar hart vele jaren bij de uitzendbranche: als HR-manager bij Yacht en districtsmanager bij Randstad Nederland. Bij Randstad Nederland startte ze haar carrière.



Dit voorjaar koos Van den Burg nadrukkelijk voor Natuurmonumenten: ‘Met deze rol kan en wil ik vanuit mijn passie voor de natuur en duurzaamheid, een positieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van Natuurmonumenten.’



Natuurmonumenten ziet uit naar haar komst en wenst Karin veel succes.

Natuurmonumenten