Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Koop Weleda-producten met 25% korting

21 maart 2018 | Natuurmonumenten

Weleda en Natuurmonumenten zetten Nederland in bloei. Help mee en koop een product van Weleda met 25% korting!

distelvlinder

Weleda en Natuurmonumenten zetten Nederland in bloei. Samen zorgen we voor meer bloemen, meer vlinders, meer bijen en andere insecten. Help je mee? Koop een product van Weleda met 25% korting! Voor elk verkocht product doneert Weleda een bedrag waarmee Natuurmonumenten 1 m² bloemrijke natuur realiseert.

Bekijk hier de deelnemende winkels

Terugkeer van bloemen en insecten

Door aankoop van een product met korting help je ook mee om bloemrijke natuur te creëren. De bloemenweelde van vroeger waar bijen, vlinders en andere insecten zo van houden, is op veel plekken verdwenen. Weleda en Natuurmonumenten doen daar wat aan. Op allerlei plekken in het land zorgen we voor meer bloemen en meer insecten.

300.000 m² bloemrijke natuur

In de jaarlijkse actieperiode doneert Weleda per verkocht product een bedrag waarmee Natuurmonumenten 1 m² bloemrijke natuur ontwikkelt. In de afgelopen drie jaar bracht Weleda een bedrag bijeen dat goed is voor meer dan 300.000 m² aan bloemenweelde. Daar is de natuur weer tot bloei gekomen en zoemt er van alles rond.

Help ook mee en koop een product van Weleda met 25% korting. De actieperiode loopt van 26 maart t/m 14 april 2018 bij deelnemende winkels vermeld in de winkelzoeker op www.weleda.nl/natuurmonumenten en zolang de voorraad strekt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 

banner
Natuurmonumenten