Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Live te volgen: het nationaal verkiezingsdebat over de toekomst van het landelijk gebied

06 maart 2017 | Simone Prinsen

Op dinsdag 7 maart 2017 van 16.30-18.00 uur gaan kandidaten van verschillende politieke partijen met elkaar in debat tijdens het nationale verkiezingsdebat over het landelijk gebied.

Live te volgen: het nationaal verkiezingsdebat over de toekomst van het landelijk gebied

Tjeerd de Groot (D66), Rik Grashoff (GL), Helma Lodders (VVD), Jaco Geurts (CDA), Esther Ouwehand (PvdD), Carla Dik Faber (CU), William Moorlag (PvdA) en Eric Smaling (SP) gaan in debat over de toekomst van het landelijk gebied.

De toekomst van het landelijk gebied is een belangrijk thema voor de komende Tweede Kamerverkiezingen en natuurlijk de volgende regeerperiode. Daarom organiseren LTO Nederland, LandschappenNL, VNO-NCW/MKB-Nederland, Federatie Particulier Grondbezit en Natuurmonumenten, dit verkiezingsdebat.

Dit debat is live te volgen via www.nieuweoogst.nu of via Twitter met #LandschapNU en #TK2017

Via deze hashtags kunt ook u meepraten over wat volgens u in de toekomst de grootste uitdagingen zijn voor het landelijk gebied. Het debat gaat over welke prioriteiten het volgende kabinet moeten stellen voor een vitaal platteland. En over welke (financiële) middelen hiervoor nodig zijn.

Kijk en discussieer mee via twitter!

Simone Prinsen
logo