Nieuws van de boswachter

Maak kans op een paar wandelschoenen van Hanwag

24 oktober 2019 | Natuurmonumenten

Download nu de Natuurmonumenten route-app en maak kans op een paar wandelschoenen van Hanwag t.w.v. € 199,95. We geven tien paar weg,verdeeld over vijf maanden. Iedere maand maken we dus twee mensen blij!

herfst

De route-app van Natuurmonumenten (Natuur Routes) is verbeterd en werkt nu nóg beter. Om dat te vieren, geven we tien paar Banks II GTX wandelschoenen van Hanwag weg. Hoe je kans maakt? Heel simpel: door onze route-app te downloaden én te activeren. Heb je de app al? Dan hoef je 'm alleen nog maar te activeren. Iedereen die de app al heeft geactiveerd, doet automatisch mee aan deze prijsvraag.

Hanwag Banks II GTX

Hanwag Banks II GTX

Banks II GTX wandelschoen

Deze veelzijdige wandelschoen van Hanwag is opgebouwd uit een materialenmix van leer en Cordura® en is mede door de soepele maar stabiele Vibram® zool geschikt voor tochten door het Nederlandse landschap tot en met huttentochten met lichte bepakking in het middengebergte. Bij de voorvoet past de Banks zich dankzij de ver naar voren geplaatste vetersluiting goed aan de vorm van de voet aan en de ver naar achter geplaatste veterhaken bij de enkel zorgen voor een uitstekende hielfixatie.  De Gore-Tex® voering zorgt voor droge voeten en een goede ventilatie. De Banks II GTX is verkrijgbaar in een dames- en herenmodel. Adviesprijs: € 199,95. Meer info www.hanwag.nl

 

De route-app biedt:

  • wandel-, fiets- en vaarroutes door prachtige natuurgebieden
  • markante routepunten onderweg
  • audio verhalen van de boswachters
  • weergave van routepunten in audio, tekst en foto’s
  • nieuwe routes worden automatisch zichtbaar in de app.

De route-app is te downloaden voor iPhone en Android toestellen.

Route-app activeren

Je activeert de route-app door 'm op te starten, naar het beginscherm van de app te gaan en daar rechtsonderin op 'Profiel' te klikken. Vervolgens klik je door naar 'Mijn lidmaatschap/ app account'. Hier kun je inloggen als lid van Natuurmonumenten, of een (betaald, €4,99 per jaar) account afsluiten voor niet-leden.

Over de actie

Iedereen die in de periode van november 2019 tot en met maart 2020 de route-app van Natuurmonumenten geactiveerd heeft maakt kans op het winnen van een paar Hanwag Wandelschoenen.

De winnaars worden getrokken door middel van random toekenning van de prijs aan de deelnemers met behulp van hiervoor ontwikkelde software.

De prijs is beschikbaar gesteld door Hanwag, een van de partners van Natuurmonumenten

Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijzen zijn uniek en staan op naam van de winnaar. De prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Natuurmonumenten.

Indien de prijs [prijzen] om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is [zijn], behoudt Natuurmonumenten zich het recht voor om naar eigen inzicht een vervangende prijs [prijzen] aan te bieden.

De winnaars van de prijzen krijgen uiterlijk de tweede maandag na elke maand in de looptijd van de actie per e-mail bericht of ze gewonnen hebben.

Binnen 2 weken nadat de prijswinnaars op de hoogte zijn gesteld, zal de gewonnen prijs aan de betreffende winnaar worden verzonden.

Natuurmonumenten draagt zorg voor eventueel verschuldigde kansspelbelasting.

Vragen en klachten kan je telefonisch, schriftelijk of per e-mail aanmelden bij de Ledenservice van Natuurmonumenten:

Telefoon: 035-6559911 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur - 17:00 uur)

E-mail: Via deze link

Brief: Natuurmonumenten, Ledenservice, Postbus 9955, 1243 ZS, s-Graveland

 

Natuurmonumenten
logo