Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Natuurmonumenten ontvangt prachtige bijdrage van Postcode Loterij

06 februari 2017 | Wilco Meijers

Natuurmonumenten ontvangt ook dit jaar haar jaarlijkse vaste bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Natuurmonumenten ontvangt prachtige bijdrage van Postcode Loterij

Het heugelijke nieuws werd maandagavond 6 februari bekendgemaakt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Natuur beschermen

Natuurmonumenten is de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers zeer dankbaar voor de bijdrage. De steun is onmisbaar voor ons werk: zo we kunnen we de natuur en het landschap in Nederland blijven beschermen en kan iedereen blijven genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

Marker Wadden

Natuurmonumenten ontving 2 februari in een uitzending van RTL Late Night al een extra bijdrage van € 6,9 miljoen van de Nationale Postcode Loterij voor uitbreiding van Marker Wadden, een natuurparadijs in wording. Deze extra bijdrage voor Marker Wadden is een geweldige opsteker voor de aanleg van dit schitterende natuurparadijs voor mens en dier. We zijn de Postcode Loterij en haar 2,8 miljoen deelnemers zeer dankbaar voor deze extra bijdrage!

placeholder

Foto: Roy BeuskerFotograaf: Roy Beusker

Wilco Meijers
logo