Ga direct naar inhoud
Nieuws

Netwerkdag Landstad de Baronie

20 september 2019 | Miranda Fieret

Streeknetwerk LandStad De Baronie helpt om zaken op te pakken en probeert diverse partijen te verbinden. Samen maken we de streek aantrekkelijker! Daarom organiseert Landstad de Baronie een Netwerkdag op 10 oktober: de dag van de duurzaamheid.

Huifkartochten op aanvraag

Voor deze editie is een mooi programma samengesteld in het thema ‘Water en natuur’. Omdat het 10 oktober de ‘Dag van de Duurzaamheid’ is, heeft deze hele dag een duurzaam tintje gekregen.

Programma

12.45 uur Ontvangst op locatie met een duurzame Baronieke
13.15 uur Welkomstwoord door Harrie Nuijten en Bert Kandel
13.45 uur Wethouder De Beer, gemeente Zundert - Fietsroute
14.00 uur Wildrik Hartman - Eigen Thermen Resort in Chaam
14.20 uur Korte pauze
14.30 uur Anya van de Ven, gebiedsmanager Natuurmonumenten – Fiets- en wandelapp
14.45 uur Rondje door het aangrenzende natuurgebied
16.00 uur Hans Peter Verroen, lid dagelijks bestuur - Waterschap Brabantse Delta
16.15 uur Borrel met duurzame hapjes
18.00 uur Einde

In het programma is ook een wandeling opgenomen door een natuurgebied in Zundert. Let u erop dat u gepast schoeisel aantrekt? Voor de mensen die moeilijk ter been zijn, bestaat de mogelijkheid om een rit met de huifkar te maken.

De wandeling maken we aan de hand van de app ‘NatuurRoutes’. Landstad de Baronie maakt het mogelijk dat bezoekers van de streek voortaan via deze app routes kunnen wandelen en fietsen.

Locatie

Het programma vindt plaats bij de werkplaats van waterschap Brabantse Delta in Zundert. Hier is echter geen parkeergelegenheid. U kunt uw auto daarom parkeren bij restaurant Tafelen in Rijsbergen (Antwerpseweg 36, 4891 CP). Hier staan vanaf 12.30 uur elektrische auto’s met chauffeur klaar om u naar de locatie te vervoeren. U kunt vanaf 16.15 uur ook weer gebruikmaken van deze shuttle service terug naar uw auto.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link.

Miranda Fieret
Miranda Fieret