Ga direct naar inhoud
Gelderland

Groepsuitjes in Gelderland

 • Groepsuitje

  Natuursafari door de Loenense Bossen en het Deelerwoud

  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op safari over de Veluwe. De gids neemt je in zijn auto mee door de Loenense Bossen en door het rustgebied van het Deelerwoud. Daar is er grote kans op het zien van wild! Boek zo'n privé-excursie voor maximaal 5 personen.

 • Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje Veluwezoom

  Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze inspirerende vergaderlocatie!

 • Groepsuitje

  Unieke privé excursie met familie of vrienden

  Op zoek naar een leuk en uniek uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids en ontdek samen het verrassende Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag of als speciaal cadeau!

 • Tip

  Natuursafari Deelerwoud

  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee met onze boswachter op safari in het Deelerwoud.

 • Groepsuitje

  Huur een huifkar op Planken Wambuis

  Huur een huifkar met chauffeur. Slecht ter been of niet, iedereen kan genieten van de natuur op de Veluwe. Want op Planken Wambuis kun je een huifkar van Natuurmonumenten boeken. Maak met de boswachter achter het (trekker-)stuur een ontspannen tocht door de bossen en heidevelden, de lanen en graasweides.

 • Tip

  Huur een huifkar op de Groote Modderkolk

  Huur een huifkar met chauffeur. Slecht ter been of niet, iedereen kan genieten van de natuur in de omgeving van het dorp Loenen op de Veluwe. Want op de Groote Modderkolk kun je een huifkar van Natuurmonumenten boeken. Maak met de boswachter achter het (trekker-)stuur een ontspannen tocht door de weelderige natuur.

 • Groepsuitje

  Top 5 Safari door Planken Wambuis

  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op safari over de Veluwe: op zoek naar de top 5 van Planken Wambuis. Boek zo’n privé-excursie voor maximaal 5 personen.