Ga direct naar inhoud
Gelderland

Tips in Gelderland

 • Tip

  Fotoshoot op landgoed Voorstonden

  Landgoed Voorstonden bij Brummen is een prachtige locatie voor een fotoshoot. De slingerende paden, vijvers met vloeiende vormen, boskamers en romantische bruggetjes vormen een mooi decor voor trouwfotografie, een loveshoot of een fotoshoot voor een andere mooie gelegenheid. Je bent van harte welkom om op landgoed Voorstonden een fotoshoot te houden. Hiervoor is het nodig om een tijdslot met gebiedstoestemming te boeken. Op deze manier krijg je toegang met 1 auto en draag je bij aan het behoud van dit unieke landgoed.

 • Tip

  Fotoshoot op landgoed Oldenaller

  Natuurmonumenten is sinds 1972 de beheerder van landgoed Oldenaller. Het landgoed heeft een prachtig landhuis, Kasteel Oldenaller, gebouwd in 1655, omringd door een kasteelbos in Engels landschapsstijl.
  Je bent van harte welkom om hier een (bruids-)fotoshoot te houden, maar hiervoor is schriftelijke toestemming en een financiële bijdrage verplicht.

 • Tip

  Fotoshoot op landgoed Oud Groevenbeek

  Natuurmonumenten is sinds 1968 de beheerder van landgoed Oud Groevenbeek. Natuurmonumenten heeft van landgoed Oud Groevenbeek een prachtige locatie gemaakt. Je bent van harte welkom om hier een (bruids-)fotoshoot te houden, maar hiervoor is per 1 augustus 2022 een schriftelijke toestemming en een financiële bijdrage verplicht.

 • Tip

  BZZZ speurtocht Carolinahoeve

  Overal in de natuur zijn kleine beestjes. Wist je dat insecten belangrijke taken hebben in de natuur? Kom ze zelf ontdekken!

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Wolfheze

  Laat je (groot)ouders maar saai op het bankje zitten, terwijl jij de Speelnatuur van OERRR Wolfheze induikt! Lekker spelen, in het speelbos.

 • Groepsuitje

  Unieke privé excursie met familie of vrienden

  Op zoek naar een leuk en uniek uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids en ontdek samen het verrassende Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag of als speciaal cadeau!

 • Tip

  Uitkijkpunt achter de schaapskooi, Nationaal Park Veluwezoom

  Neem net buiten het bos het zigzagpad naar boven en laat je overweldigen door het weidse uitzicht over de heideheuvels.

 • Tip

  Uitkijkpunt De Driesprong, Nationaal Park Veluwezoom

  Kijk uit over de glooiende heidevelden van het Herikhuizerveld. Hier trek je je terug in de stilte, geniet je van de machtige natuur en luister je naar bijzondere geluiden. Doe je ogen eens dicht. Wat hoor jij om je heen?

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Oud Groevenbeek

  Je kunt in de natuurspeeltuin Oud Groevenbeek tussen Ermelo en Putten heerlijk ravotten. Spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Ondertussen vermaken (groot)ouders zich wel op het terras van het theehuis met koffie, thee of iets lekkers.

 • Tip

  Wildspotten met de boswachter

  In de Leuvenumse Bossen barst het van de wilde dieren. Edelherten, wilde zwijnen en reeën verschuilen zich achter de struiken. Tijdens de wildsafari zien we verschillende dierensporen en proberen we herten en zwijnen te zien.