Ga direct naar inhoud
Gelderland

Vrijwilligersvacatures in Gelderland

 • Vrijwilligersvacature

  Beheer vrijwilliger Bergherbos

  Samen met andere natuurliefhebbers je inzetten voor de natuur en landschappen. Hoe leuk is dat? Lekker je handen uit de mouwen, niet moeilijk en vooral heel nuttig! Het uitvoeren van diverse natuurbeheer werkzaamheden gebeurt in natuurgebied Bergherbos en de Byvanck. En één ding is zeker je hebt gegarandeerd een prachtige werkplek in de frisse lucht.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger Japanse duizendknoop-brigade landgoed Velhorst

  Samen met andere natuurliefhebbers je inzetten voor de natuur en landschappen. Hoe leuk is dat? Lekker je handen uit de mouwen, niet moeilijk en vooral heel nuttig! Het verwijderen van Japanse duizendknoop is noodzakelijk om Landgoed Velhorst te beschermen tegen deze invasieve exoot. En één ding is zeker je hebt gegarandeerd een prachtige werkplek in de frisse lucht.

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht jeugdbegeleiders van natuuractiviteiten OERRR

  Houd jij van natuur? Vind jij het leuk om voor en met kinderen te werken? Wil jij graag iets positiefs betekenen voor de samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  OERRR-vrijwilliger Bergherbos

  We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het begeleiden van OERRR jeugdactiviteiten in het Bergherbos. (Montferland)

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature Publieksboswachter Ledenwerving Bergherbos

  Word jij het visitekaartjes van het Bergherbos en help jij onze boswachters om bezoekers meer te vertellen over de nut en de noodzaak van natuurbescherming?

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger natuurbeheer op landgoed Dorth

  Heb je zin om je samen met andere natuurliefhebbers in te zetten voor de natuur en landschappen? Beheereenheid Achterhoek kan hulp goed gebruiken voor het uitvoeren van diverse natuurbeheer werkzaamheden op landgoed Dorth. Lekker je handen uit de mouwen steken, niet moeilijk en vooral heel nuttig. Hierdoor is het vrijwilligerswerk erg afwisselend. En één ding is zeker je bent gegarandeerd lekker buiten aan het werk in de frisse lucht!

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature voor kasteelgids op Hackfort in de Achterhoek

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van ons prachtige erfgoed, kasteel Hackfort, Vorden. Op zaterdagmiddagen kunnen bezoekers aan het landgoed "Even binnen spieken" in de kelder (souterrain) van het kasteel. Vind je het leuk om bezoekers te ontvangen en hen voorlichting en informatie te geven? Ben je enthousiast over het werk van Natuurmonumenten en vind je het belangrijk om mensen bij de natuur en erfgoed te betrekken en aan Natuurmonumenten te binden? Maak dan zeker kennis met ons!

 • Vrijwilligersvacature

  Aan de slag in historische moestuin op landgoed Velhorst

  Steek jij graag je handen uit de mouwen? Het liefste buiten? Heb je kennis van groenten en fruit en werk je graag in een moestuin? Natuurmonumenten zoekt enthousiaste vrijwilligers die willen helpen in de moestuin van landgoed Velhorst.