Ga direct naar inhoud
Limburg

Vrijwilligersvacatures in Limburg

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Beheervrijwilliger Brunssummerheide!

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Draag je de Brunssummerheide een warm hart toe en ben je regelmatig beschikbaar? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Infovrijwilliger Brunssummerheide!

  Ben jij goed bekend met de Brunssummerheide?
  Gaan natuurbeheer en -ontwikkeling je aan het hart? Natuurmonumenten zoekt mensen die in dit natuurgebied enthousiast over de natuur en het werk van Natuurmonumenten kunnen vertellen. Word jij een van onze nieuwe, gastvrije informatievrijwilligers?

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: excursieleider op de Brunssummerheide!

  Wil jij jouw fascinatie voor de natuur delen met anderen? De prachtige Brunssummerheide laten beleven door mensen te laten proeven, ruiken, horen, zien…. Ken je de bijzonderheden van de Brunssummerheide of wil je die leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige begeleider OERRR Sint-Pietersberg

  Vrijwillige begeleiders gezocht voor OERRR-activiteiten (jeugd) in natuurgebied Sint-Pietersberg

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger ledencommissie Limburg en De Kempen

  Draag je de natuur en het landschap van Limburg en De Kempen een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Excursieleiders Geuldal

  Wil jij jouw fascinatie voor de natuur delen met anderen? Het prachtige Geuldal laten beleven door mensen te laten proeven, ruiken, horen, zien…. Ken je de bijzonderheden van het Geuldal bij Epen en Mechelen of wil je die leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!