Ga direct naar inhoud
Zuid-Holland

Vrijwilligersvacatures in Zuid-Holland

 • Vrijwilligersvacature

  Denk mee over diversiteit & inclusie in de natuur rondom Rotterdam!

  Natuurmonumenten is van álle mensen met hart voor de natuur. Als boswachters rondom Rotterdam vinden we het belangrijk dat iedereen de natuur kan ervaren. Wij zetten ons hier graag voor in, maar we weten ook dat we nog veel te leren hebben, zeker op het vlak van diversiteit & inclusie. Daarom hopen we dat je hierover wilt meedenken en wij van jou kunnen leren.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger groepscoördinatie Buitenplaats De Tempel

  Op de fantastische buitenplaats De Tempel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die goed het overzicht kan houden en kan aansturen. Jij bent de schakel tussen boswachter en de groep vrijwilligers, die elke zondag klaar staan om bezoekers te ontvangen bij de foodtruck, bij het infopunt en bij de excursies.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacancy: Volunteer food truck at Buitenplaats de Tempel

  We are looking for volunteers who enjoy serving visitors to Buitenplaats De Tempel from a food truck. A fantastic workplace near the old orchard with beautiful walnut and fruit trees.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature: Vrijwilliger foodtruck op Buitenplaats de Tempel

  Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers van Buitenplaats De Tempel te bedienen vanuit een foodtruck. Een fantastische werkplek vlak bij de oude boomgaard met mooie walnoten- en fruitbomen.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilligersvacature: Broedvogelteller op de Nieuwkoopse Plassen

  Ben jij die vroege vogel die staat te springen om broedvogels te tellen op de Nieuwkoopse Plassen? Wij zoeken jou! Meld je snel aan!

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: vrijwillige boswachters (leden)werving op Buitenplaats De Tempel

  De boswachters van Natuurmonumenten in de regio Rotterdam en Midden-Delfland zijn op zoek naar vrijwillige boswachters die kunnen helpen met (leden)werving. Houd je van de natuur, ben jij gastvrij en vind je het leuk om de bezoekers welkom te heten op de prachtige Buitenplaats De Tempel? Dan zoeken we jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger onderhoud aan vaste wal

  Wij zoeken vrijwilligers die het onderhoud rondom het parkeerterrein aan vaste wal op zich willen nemen. Voor bezoekers aan eiland Tiengemeten is dit de eerste indruk van het gebied en jij kunt ervoor zorgen dat dat een goede indruk is!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige gastheer/gastvrouw aan vaste wal & op het water

  Wij zoeken vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het eerste aanspreekpunt willen zijn voor mensen die een dagje uit gaan naar dit unieke eiland. Je werkzaamheden zijn aan vaste wal én op het water. Vind je het leuk om bezoekers op weg te helpen en met je haren in de wind op de pont te staan? Dan is dit de vacature die bij jou past!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger werving & promotie

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ voor het bezoekerscentrum op Tiengemeten. Vind je het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen en onze gasten te vragen om het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer/ technisch beheer Nieuwkoopse plassen

  Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken én je werkdag te beginnen met een vaartocht? Dan is vrijwilliger bij de Nieuwkoopse plassen misschien wel wat voor jou!