Vakantiewoning Meerman bij Hellevoetsluis

Ontwaak tussen de vogels in de duinen. Zie de zon opkomen boven een duinmeertje en neem een duik in de zee. Duurzame bungalow Meerman ligt in Voornes Duin, op 400 meter van het strand, vlakbij oude vestingstad Hellevoetsluis en de Maasvlakte. Boek nu een verblijf bij Meerman.

Vakantiewoning Meerman bij Hellevoetsluis

Duurzame bungalow in de duinen

Midden in de duinen en vlak bij het strand ligt de duurzame bungalow Meerman. Deze ecolodge is elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd. Dus ben je op zoek naar een vakantie met minder CO2-uitstoot? Ga voor een van de natuurhuisjes in Voornes Duin: Meerman of Pad. Deze twee bungalows liggen naast elkaar. Vakantiewoning Meerman:

  • is geschikt voor 4 personen
  • heeft 2 slaapkamers
  • heeft een kinderbed
  • heeft wifi
  • heeft een veranda met tuinhaard

Eropuit in Voornes Duin

Stap de deur van je vakantiewoning uit en je bent er al: het bijzondere natuurgebied Voornes Duin. In dit duingebied wordt geen water gewonnen, waardoor de duinvalleien nog vochtig zijn. Er zijn duinmeren, moerassen en bossen. Broedende vogels vinden het gebied heerlijk! In duinmeren Quackjeswater en het Breede Water kan je goed vogels spotten zoals eenden, lepelaars en aalscholvers. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. In de herfst en winter vind je hier allerlei soorten paddenstoelen. Ga mee met een gids die je er alles over paddenstoelen kan vertellen. 

Vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties

Ga voor de rust in een bungalow in de duinen en geniet van de zon op het strand. In verschillende gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een ecolodge, een landhuis of zelfs een kasteel.

Boek nu je verblijf in duurzame bungalow Meerman bij Buitenleven Vakanties. 

De woonkamer van vakantiewoning Meerman bij Hellevoetsluis
De keuken van vakantiewoning Meerman bij Hellevoetsluis.
logo