Vergaderen in Egheria

Inspiratie opdoen op een monumentale locatie midden in de prachtige natuur van Twente. Dat is vergaderen in De Hooischuur op Erve Middelkamp, vlakbij Oldenzaal. Je vergadert in een glazen ruimte die onder de nok van het dak zweeft, een belevenis op zich!

Vergaderen hooischuur Egheria

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Hooischuur biedt plaats aan 6 personen. Een presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi staan standaard tot jullie beschikking. Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging). Je lunch en/of diner kunnen wij op maat laten leveren door horecabedrijven uit de omgeving. De vergaderruimte is via een trap bereikbaar.

Ontdek landgoed Egheria

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling over landgoed Egheria. Dit heuvelachtige landschap ligt rondom de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. Egheria is een gebied van sagen en legenden met weilanden, bosjes, houtwallen en oude boerderijen. De boswachter neemt je graag mee in dit prachtige natuurgebied!

Tarieven

  • dagdeel 175 euro
  • gehele dag 300 euro
  • lunch vanaf 12,50 euro p.p.

Adres

De Hooischuur Erve Middelkamp
Bentheimerstraat 15a
7587 ND De Lutte
T 053-428 15 27

Voor meer informatie of reserveren: [email protected]

Vergaderen in Twente

Natuurmonumenten heeft twee unieke vergaderlocaties in Twente. In De Wakel bij Haaksbergen vergader je met uitzicht over het prachtige Buurserzand.

Lees meer over vergaderen in Buurserzand.

Vergaderen hooischuur Egheria

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo