Ga direct naar inhoud

Vergaderen vlak bij Oldenzaal

Inspiratie opdoen op een monumentale locatie midden in de prachtige natuur van Twente. Dat is vergaderen in De Hooischuur op Erve Middelkamp, vlak bij Oldenzaal. Je vergadert in een glazen ruimte die onder de nok van het dak zweeft, een belevenis op zich!

Vergaderen hooischuur Egheria

Egheria is Twente op zijn best; weilanden omzoomd met houtwallen en snelstromende beekjes in het bos. Daar zijn allerlei soorten planten en dieren te vinden. In De Hooischuur vergader je in een glazen ruimte die onder de nok van het dak zweeft. De ideale plek om energie van te krijgen en inspiratie op te doen! 

Vergaderen hooischuur Egheria

Vergaderen in De Hooischuur

Vergaderen hooischuur Egheria

De Hooischuur in Egheria

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Hooischuur biedt plaats aan 6 personen. De ruimte is via een traVerder beschikt de locatie over de volgende faciliteiten:

  • Presentatiescherm
  • Flip-over
  • Wi-Fi
  • Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging)

Tarieven

  • dagdeel 175 euro
  • gehele dag 300 euro
  • lunch vanaf 12,50 euro p.p.

Pauze in de natuur

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling over landgoed Egheria. Dit heuvelachtige landschap ligt rondom de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. Egheria is een gebied van sagen en legenden met weilanden, bosjes, houtwallen en oude boerderijen. Boek direct een wandeling met een boswachter van Natuurmonumenten bij het vergaderarrangement. 

Uitzicht vanuit de koepel op Tankenberg

Uitzicht vanuit de koepel op Tankenberg

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Lunch en/of diner kunnen wij op maat laten leveren door horecabedrijven uit de omgeving. Boek direct een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd met verantwoorde arrangementen. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Voor meer informatie of reserveren: Drostes Tubbergen, tel. 0546 621 264 of mail [email protected]

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid