Ga direct naar inhoud

Vergaderen in Zuid-Kennemerland

Kom vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland vlak bij Haarlem en Amsterdam vindt je de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ op Landgoed Duin en Kruidberg.

Vergaderen Zuid-Kennemerland

Unieke plek

Nationaal Park Zuid-Kennemerland bij Haarlem behoort tot de grootste duingebieden van Nederland. Een avontuurlijk duinlandschap waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Onderweg kom je meren, bossen, open stukken en uitzichtpunten tegen. Je zit hier tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders, met vanaf elke duintop een ander uitzicht: een unieke plek! Draag jij de natuur ook een warm hart toe, huur dan deze locatie.

Vergaderzaal De Bosuil

Vergaderzaal De Bosuil

Faciliteiten

Er is veel buitenruimte met een ruim terras en groot veld voor de deur. De binnenruimte is met geschikt voor maximaal circa 14 personen. Bij grotere groepen kan er eventueel buiten een tent bijgeplaatst worden. De tafels en bankjes kunnen naar eigen inzicht binnen of buiten gezet worden.

  • Flipover aanwezig
  • Aansluiting op groot digitaal scherm aanwezig
  • Geen WIFI en beperkt mobiel bereik

Je bent hier te gast in de werkschuur van de boswachters van Natuurmonumenten. De keuken en toiletten deel je met boswachters en vrijwilligers.

Het is een rustige, prikkelvrije omgeving, rust en tijd voor elkaar! Kosten en referenties op aanvraag.

Pauze in de natuur

Een natuurelement in het programma hoort erbij op deze locatie. We nodigen je nadrukkelijk uit om ook een deel van je dag buiten te zijn. Je kunt de bijeenkomst krachtiger maken met een buitenactiviteit. Deze activiteit boek je direct bij het vergaderarrangement:

• Teamactiviteiten in de natuur

• Werken in de natuur

• Excursie met de boswachter

 

Uitzicht Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Schotse Hooglander in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten. Bij mooi weer kan buiten gegeten worden.

Lunch in Zuid Kennemerland

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Reserveren

Om de ruimte te reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden kun je bellen met het team van Goesting 0251 - 20 00 38 of e-mailen naar [email protected]

Adres

Werkschuur ‘De Bosuil’

Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr 74, 2071 LE Santpoort-Noord

Parkeer auto's op de parkeerplaats en loop door het bos in 10 minuten naar de werkschuur.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Overveen heeft twee vergaderzalen te huur. Kijk hier voor meer informatie en reserveren. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid