Wonen bij Natuurmonumenten

Op zoek naar een huis op een unieke locatie midden in de natuur? Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan 100.000 hectare aan natuurgebieden in Nederland. In die natuurgebieden staan verschillende woningen zoals voormalige boswachterswoningen, woonboerderijen of appartementen in eeuwen oude kastelen en landhuizen. Op deze pagina vind je een overzicht van de woningen die op dit moment te koop of te huur zijn. De verkoop van de panden wordt altijd door een lokale makelaar verzorgd.

Wonen bij Natuurmonumenten

TE HUUR: Voor onbepaalde tijd van een karakteristieke en geheel gerestaureerde woning

Het prachtige landgoed Eerde nabij de buurtschap Eerde is gelegen midden in het hart van Overijssel, tussen Ommen en Den Ham, en is nagenoeg volledig eigendom van Vereniging Natuurmonumenten. Het landgoed staat vol met monumenten met als absolute blikvanger Kasteel Eerde. De statige lanenstructuur van het landgoed is indrukwekkend. Op een prachtige plek op het landgoed is in opdracht van Natuurmonumenten in 2020/2021 de karakteristieke woning (inhoud circa 525 m³, woonoppervlakte circa 155 m²) met inpandige garage en ¾ van een nieuwe, vrijstaande kapschuur, gelegen aan de Meertjesweg 1 te Ommen, geheel gerestaureerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. De woning kan dan ook direct worden betrokken!

Natuurmonumenten gaat de woning bij inschrijving voor onbepaalde tijd verhuren. De vanaf huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand exclusief de gebruikerskosten.

Voor meer informatie: https://hofrijck.nl/aanbod/ommen-meertjesweg-1

Meertjesweg 1 te Ommen
logo