Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wonen bij Natuurmonumenten

Op zoek naar een huis op een unieke locatie midden in de natuur? Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan 100.000 hectare aan natuurgebieden in Nederland. In die natuurgebieden staan verschillende woningen zoals voormalige boswachterswoningen, woonboerderijen of appartementen in eeuwen oude kastelen en landhuizen. Op deze pagina vind je een overzicht van de woningen die op dit moment te koop of te huur zijn. De verkoop van de panden wordt altijd door een lokale makelaar verzorgd.

Wonen bij Natuurmonumenten

VERHUUR bij inschrijving van een rijksmonumentaal en recent geheel gerestaureerd voorhuis

Een buitenkans! Wonen op het prachtige landgoed Eerde midden in het hart van Overijssel, tussen Ommen en Den Ham.

Natuurmonumenten heeft recent het wit gepleisterde voorhuis (inhoud circa 500 m², woonoppervlakte circa 120 m²) van de voormalige koetsierswoning, gelegen aan de Hammerweg 67 te Ommen op landgoed Eerde, geheel gerestaureerd en aangepast aan de eisen van deze tijd met behoud van de vele authentieke elementen. De restauratie betrof onder andere het volgende: het isoleren van vloeren, muren en het dak; dubbel glas door middel van voorzetramen op de begane grond; het plaatsen van een nieuwe keuken met inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en afzuigkap; nieuw sanitair; vloerverwarming in woonkamer en keuken, mechanische ventilatie; alles opnieuw geschilderd, etc.

Voor meer informatie kijk op www.hofrijck.nl

Hammerweg 67, Ommen

TE KOOP woonhuis Alteveerselaan 28 Velp

Natuurmonumenten biedt deze woning te koop aan, de ondergrond wordt uitgegeven in erfpacht. Een buitenkans op een fantastische plek op landgoed Beekhuizen, in Nationaal Park Veluwezoom te kunnen wonen!

  • woning (inhoud ca. 500 m³ / woonoppervlakte ca. 132 m²) ,
  • perceel ca. 1.170 m²
  • verkoop via inschrijving
  • Selectie en gunning onder voorbehoud van Natuurmonumenten.

Kijk voor meer informatie op www.bestliving.nl of www.funda.nl

Woning Alteveerselaan Velp

Woning aan de Altveerselaan in Velp

TE KOOP woonhuis Planken Wambuisweg 1 Ede

Natuurmonumenten biedt deze woning te koop aan, de ondergrond wordt uitgegeven in erfpacht. Een buitenkans op een fantastische plek in het natuurgebied Planken Wambuis te kunnen wonen!

  • woning (inhoud ca. 560 m³ / woonoppervlakte ca. 174 m²) ,
  • perceel ca. 2.500 m²
  • verkoop via inschrijving: bieden vanaf € 195.000,- (minimum canon € 7.926,- per jaar)
  • bezichtiging uitsluitend op afspraak via de makelaar
  • Selectie en gunning onder voorbehoud van Natuurmonumenten.

Kijk voor meer informatie op www.rozeboom.nl  of www.funda.nl

Planken Wambuisweg 1, Ede
logo