Wonen bij Natuurmonumenten

Op zoek naar een huis op een unieke locatie midden in de natuur? Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan 100.000 hectare aan natuurgebieden in Nederland. In die natuurgebieden staan verschillende woningen zoals voormalige boswachterswoningen, woonboerderijen of appartementen in eeuwen oude kastelen en landhuizen. Op deze pagina vind je een overzicht van de woningen die op dit moment te koop of te huur zijn. De verkoop van de panden wordt altijd door een lokale makelaar verzorgd.

Wonen bij Natuurmonumenten

Eén van de mooiste en meest bijzondere boerderijen in Zeeland komt te koop!

Op een van de mooiste plekken van Zeeland, in natuurgebied De Zwaakse Weel, ligt boerderij De Roode Hoeve. Met recht eén van de mooiste en meest bijzondere historische boerderijen in Zeeland. Deze Rijksmonumentale boerderij die in eigendom is van Vereniging Natuurmonumenten komt te koop op basis van erfpacht. Op 2 en 18 juni 2021 is het mogelijk De Roode Hoeve op afspraak te bezichtigen, waarna het prachtige boerderijcomplex per inschrijving verkocht zal worden. 

Juist vanwege de ligging te midden van Natuurgebied De Zwaakse Weel kiest Vereniging Natuurmonumenten hier voor verkoop op basis van erfpacht.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor de kijkdagen contact opnemen met de verkopend makelaar TOFFwonen, 0165-32 67 27, www.toffwonen.nl.

Of bekijk de woning op Funda.

Roode Hoeve Zwaakse Weel

TE HUUR: woonhuis Het Hietink te Vorden

Natuurmonumenten biedt deze woonboerderij te huur aan. Een buitenkans om op een fantastische plek op landgoed Hackfort te kunnen wonen!

  • woonboerderij met achterhuis, schoppe en bijenstal
  • inhoud ca. 1.682 m³ / woonoppervlakte ca. 190 m² / perceel ca. 3.200 m²
  • indeling begane grond: entree, keuken, woonkamer, slaapkamers, opkamer, werkkamer, badkamer, toilet, bijkeuken, kelder, berging en deel / verdieping: overloop, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, berging en zolder.
  • huurtermijn minimaal 2 jaar
  • huurprijs bieden vanaf € 1.600,-/maand (excl. GWE)

Selectie en gunning onder voorbehoud van Natuurmonumenten.

Kijk voor meer informatie op www.dehaanschippers.nl of www.funda.nl  

Boerderij Het Hietink op landgoed Hackfort
logo