Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nederland echt groener maken

100% groene energie uit Nederland tegen scherpe actieprijs bij Greenchoice

Wilde eend

Natuurmonumenten en Greenchoice werken nauw samen om het gebruik van écht groene energie te stimuleren. Net als Natuurmonumenten koestert Greenchoice de natuur en beschermt deze als bron van groene energie. Die wordt duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa.

Aanmelden voor echt groene energie?

Ledenaanbieding

Greenchoice biedt speciaal voor Natuurmonumenten leden 100% groene energie uit Nederland tegen een zeer scherpe actieprijs.

Vergelijk je voordeel ten opzichte van 1-jarige contracten van Nuon, Essent en Eneco.

Vergelijk hier je voordeel

Greenchoice regelt de totale overstap, inclusief opzegging en afhandeling met je huidige leverancier. Meld je hier direct aan om Natuurmonumentenklant te worden van Greenchoice. Ben je al klant van Greenchoice, maar maak je nog geen gebruik van de korting voor leden van Natuurmonumenten? Meld je dan via dezelfde weg aan voor deze korting.

Als je nu overstapt op écht groene energie uit Nederland, doet Greenchoice bovendien een donatie aan Natuurmonumenten voor natuurbescherming.

 

 

logo