Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Arval en Natuurmonumenten

Leasemaatschappij Arval en Natuurmonumenten werken al sinds 2007 samen. Met de samenwerking levert Arval een bijdrage van de natuur en natuurbeleving in Nederland. Natuurmonumenten ondersteunt het streven van Arval om duurzame mobiliteit te promoten.

Partner Arval

Bezoekerscentra

Sinds de start van de samenwerking draagt Arval financieel bij aan diverse projecten van Natuurmonumenten, zoals de bouw van een uitkijktoren op het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ‘s-Graveland (NH) en de bouw van het bezoekerscentrum Groot Speijk in Oisterwijk (NB). Door het organiseren van interne en externe bijeenkomsten op deze locaties betrekt Arval haar medewerkers en klanten actief bij de projecten.

 

Het logo van partner Arval
logo