Europcar

Europcar is dé groenste autoverhuurder van Nederland en vindt een schone leefomgeving erg belangrijk. Naast het gewone wagenpark biedt Europcar tevens een energiezuinig label aan, het GoforGreen label. Tot dit label behoren onder andere elektrische en hybride auto’s, zoals de Opel Ampera en de Nissan Leaf. Naast deze elektrische auto's en de auto's met een A- of B-label verhuurt Europcar ook elektrische scooters, deze behoren ook tot het GoforGreen label van Europcar.

Direct naar

Steun aan Natuurmonumenten

Van de opbrengsten uit de verhuur van het GoforGreen label schenkt Europcar jaarlijks 5 procent aan Natuurmonumenten. Dit bedrag komt ten goede aan het natuurbehoud in Nederland.
Voor leden van Natuurmonumenten heeft Europcar een exclusieve aanbieding, namelijk 5% korting op de huur van een auto in Nederland.

Europcar ondersteunt de samenwerking met Natuurmonumenten de komende tijd met een financiële bijdrage voor het nieuw te realiseren bezoekerscentrum Groot Speijck in Oisterwijk. Dit bezoekerscentrum is nu tijdelijk gehuisvest tegenover Groot Speijck.