Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Europcar en Natuurmonumenten

Europcar is dé groenste autoverhuurder van Nederland en vindt een schone leefomgeving erg belangrijk. Naast het gewone wagenpark biedt Europcar tevens een energiezuinig label aan, het GoforGreen label. Tot dit label behoren onder andere elektrische en hybride auto’s, zoals de Opel Ampera en de Nissan Leaf.

Europcar partner van Natuurmonumenten

Europcar biedt als verhuurder van auto’s een energiezuinige keuze aan: GoforGreen. Zo kunnen autohuurders zelf kiezen voor een auto die minder schadelijk is voor de natuur. Van de opbrengsten uit de verhuur van GoforGreen voertuigen schenkt Europcar jaarlijks 5 procent aan Natuurmonumenten. Met dit bedrag maken we samen het Nederlandse landschap een stukje groener.

Groenste verhuurder

Europcar is dé groenste autoverhuurder van Nederland en vindt een schone leefomgeving erg belangrijk. Het GoforGreen-wagenpark bestaat uit elektrische voertuigen en auto’s die een A- en t/m B energielabel hebben.

Korting voor leden

Leden van Natuurmonumenten krijgen korting bij Europcar: namelijk 5% korting op de huur van een auto in Nederland.

Europcar logo
logo