Word lid

ING

ING voelt zich sterk verbonden met de Nederlandse samenleving. De bank vindt het belangrijk om natuur toegankelijker te maken, zodat iedereen in Nederland de natuur echt kan beleven. De afgelopen jaren heeft de bank bijgedragen aan onder meer de ontwikkeling van het eiland Tiengemeten bij Rotterdam, het Klimaatbos in Flevoland en het natuurherstel in het Beekbergerwoud.

Direct naar

Iedereen trots en zuinig op de natuur

De natuur is van en voor iedereen. Daarom betrekt ING ook klanten en medewerkers bij het beheer en behoud. Bijvoorbeeld door het organiseren van teamuitjes in de natuur. Of door aanbiedingen in de Rentepuntenwinkel, waar klanten met korting lid worden van Natuurmonumenten of een Boomcadeau bestellen.

ING en OERRR

Sinds 2015 is ING hoofdsponsor van het kinderprogramma OERRR. In de westerse wereld groeien kinderen steeds meer achter een beeldscherm op. Natuurlijk is leren omgaan met de computer heel belangrijk. Maar juist buitenspelen is goed voor de sociale, motorische en cognitieve ontwikkeling. ING wil als hoofdsponsor van OERRR de natuur dichterbij brengen voor een grote groep kinderen. En ze, samen met hun ouders, inspireren om vaker naar buiten te gaan.