ING en Natuurmonumenten

ING en Natuurmonumenten delen samen een droom: mensen inspireren om de natuur echt te ontdekken en te beleven. Daarom is ING partner van Natuurmonumenten en trotse hoofdsponsor van OERRR, het kinderprogramma van Natuurmonumenten.

Partner ING

Hoofdsponsor van OERRR

Sinds 2015 is ING trotse hoofdsponsor van OERRR, het kinderprogramma van Natuurmonumenten. Het is de wereld waar kinderen op ontdekkingstocht gaan en avonturen beleven. We nemen de kinderen mee naar buiten door ze te prikkelen en uit te dagen, maar ook door samen activiteiten en programma’s te ontwikkelen. De ING Wilde Buiten Dagen, bijvoorbeeld. Die wil je niet missen. Zo brengen Natuurmonumenten en ING de natuur naar alle kinderen in Nederland.

Natuur voor iedereen

Natuur is belangrijk voor ons welzijn en onze leefomgeving. Daaraan wil ING bijdragen. Samen met Natuurmonumenten zet de bank zich in voor het beschermen van natuur, zodat iedereen ervan kan genieten. Al sinds 1995 trekken ING en Natuurmonumenten als partners met elkaar op. En ze kregen samen al veel voor elkaar..

Zo leren de klanten van ING het werk van Natuurmonumenten kennen. Hoe wij onze gebieden beheren en behouden en waar je van de natuur kunt genieten. Zo kunnen klanten via de ING-winkel eenvoudig lid worden van Natuurmonumenten of een boom te adopteren.

ING is ook betrokken bij concrete natuurprojecten. De ontwikkeling van het eiland Tiengemeten bij Rotterdam, bijvoorbeeld. Of het Klimaatbos in Flevoland en het natuurherstel in het Beekbergerwoud. Allemaal plekken waar meer ruimte kwam voor planten, dieren en mensen die van de natuur willen genieten.

Het logo van partner ING
logo