Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Landal GreenParks en Natuurmonumenten werken al sinds 2005 samen aan een doel: mensen in contact brengen met de natuur. Natuurbeleving vergroot het vakantieplezier
en wie van de natuur geniet, wil de natuur ook beschermen.

Direct naar

Groene omgeving

Landal GreenParks heeft ruim tachtig vakantieparken midden in de natuur. Een bewuste keuze, want Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met haar omgeving. Dat geldt ook voor de gasten van de parken, die natuur in en rondom de parken waarderen. Een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving.

Ontdekken wat groen kan doen

Hoe meer je in de natuur ziet, hoe meer je geniet en hoe meer je de natuur wilt behouden. Op dat vlak vinden Landal GreenParks en Natuurmonumenten elkaar. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en de natuur te leren waarderen. Bijvoorbeeld door excursies met de boswachter of activiteiten van OERRR voor kinderen. Zo ontdekken de gasten van Landal GreenParks wat groen kan doen.

Wederzijdse voordelen

En samen maken wij ons sterk voor de natuur. In en rondom de parken, maar ook daarbuiten. Zo heeft Landal GreenParks al duizenden bomen geadopteerd die in gebieden van Natuurmonumenten zijn geplant. De adopties gaan in samenspraak met de gasten: bij een boeking adopteren de gasten een boom die Landal GreenParks aan Natuurmonumenten schenkt.

Zo maken we Nederland groener en mooier. Dat dragen we samen uit, met wederzijdse voordelen voor de gasten van Landal GreenParks en de leden van Natuurmonumenten.

Meer weten? Bekijk de video over de samenwerking van Landal GreenParks en Natuurmonumenten.