Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving. Samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst. De parken van Landal GreenParks zijn de ideale uitvalbasis om de natuur te ontdekken.

Landal GreenParks

Groene omgeving

Landal GreenParks heeft ruim 85 vakantieparken midden in de natuur. Een bewuste keuze, want Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met haar omgeving. Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben de gezamenlijke ambitie om mensen een onvergetelijke ervaring in de natuur te geven. Door samen een positieve impact op de natuur te realiseren, creëren we de natuurbeschermers van de toekomst.

Ontdekken wat groen kan doen

Hoe meer je in de natuur ziet, hoe meer je geniet en hoe meer je de natuur wilt behouden. Op dat vlak vinden Landal GreenParks en Natuurmonumenten elkaar. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en de natuur te leren waarderen. Bijvoorbeeld door excursies met de boswachter of activiteiten van OERRR voor kinderen. Zo ontdekken de gasten van Landal GreenParks wat groen kan doen.

Zoemende insecten in prachtige wilde bloemenweides

De verschillende regio’s en de (bio)diversiteit van de natuur geven elk park van Landal GreenParks zijn eigen, bijzondere karakter. Gezonde natuur is kleurrijk en staat vol met wilde bloemen. Het is dé plek waar insecten zoemen en vogels zingen. Met Natuurmonumenten investeert Landal GreenParks in kleurrijke wilde bloemenweides. Zo worden onder andere de gebieden de Vlijmse Ven en Het Geuldal onderhouden met wilde bloemenweides door Natuurmonumenten. Landal GreenParks inspireert je o.a. met de wilde bloemenherkenningskaart zelf eropuit te gaan.

Zo maken we Nederland groener en mooier. Dat dragen we samen uit, met wederzijdse voordelen voor de gasten van Landal GreenParks en de leden van Natuurmonumenten.

Meer weten? Bekijk de video over de samenwerking van Landal GreenParks en Natuurmonumenten.

Het logo van partner Landal GreenParks
logo