Menzis en Natuurmonumenten

Wie actief is in de natuur, voelt zich beter. Fysiek en mentaal. Daarom werken Menzis en Natuurmonumenten samen om wandelen en andere acties, want buiten zijn is gezond!

Partner Menzis

Mensen in beweging krijgen

Zorgverzekeraar Menzis stimuleert een gezonde leefstijl. Om te laten zien dat gezonder leven leuk en makkelijk is, heeft Menzis een speciaal platform ontwikkeld: SamenGezond.

SamenGezond is het grootste gezondheidsprogramma van Nederland en geschikt voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij een gezondere leefstijl. SamenGezond daagt mensen uit om gezonde keuzes te maken en geeft tips, advies en oplossingen om je fitter te voelen. Het programma biedt online coaching, persoonlijke weekdoelen en nog veel meer om mensen te helpen gezonde keuzes makkelijker en leuker te maken. Meedoen kan op ieder moment en in je eigen tempo. Menzis en Natuurmonumenten werken samen om de verbinding tussen natuur en gezondheid te versterken. We zetten het bereik van Natuurmonumenten in om mensen te inspireren om mee te doen met SamenGezond. En andersom.

Een vruchtbare wisselwerking die beide partners voordelen biedt en mensen stimuleert om de natuur actief te beleven

Logo Menzis SamenGezond
logo