Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Menzis en Natuurmonumenten

Wie actief is in de natuur, voelt zich beter. Fysiek en mentaal. Daarom werken Menzis en Natuurmonumenten samen om wandelen en andere acties, want buiten zijn is gezond!

Partner Menzis

Mensen in beweging krijgen

Zorgverzekeraar Menzis stimuleert een gezonde leefstijl. Om te laten zien dat gezonder leven leuk en makkelijk is, heeft Menzis een speciaal platform ontwikkeld: SamenGezond.

Het platform - dat bestaat uit een online gezondheidsprogramma en een app - helpt  mensen om gezond te leven. Als een steuntje in de rug, dat gebruikers helpt het maximale uit hun leven te halen. Bijvoorbeeld wandeltips. Samen met Menzis geven we inspiratie om buiten in beweging te komen.

Vruchtbare wisselwerking

Menzis en Natuurmonumenten werken op nog meer vlakken samen om de verbinding tussen natuur en gezondheid te versterken. We zetten het bereik van Menzis in om mensen te inspireren om mee te doen met activiteiten van Natuurmonumenten, zoals excursies met de boswachter. Via SamenGezond leveren mensen hun punten om zo korting te krijgen op de evenementen. Ook ontvangen gebruikers van het Samen Gezond-platform tegen inlevering van punten gratis entreebewijzen voor de midzomernachtloop. Een uniek wandelevenement voor jong en oud rondom de kortste nacht van het jaar, met talrijke wandeltochten door nachtelijke natuur.

Het bereik van Natuurmonumenten zetten we in om de speciale Natuur Actief Polis en andere initiatieven Menzis te promoten. En bij elke afgesloten polis steunt Menzis Natuurmonumenten met een donatie. Een vruchtbare wisselwerking die beide partners voordelen biedt en mensen stimuleert om de natuur actief te beleven.

Het logo van partner Menzis
logo