Vivara en Natuurmonumenten

Hoe maak je je eigen omgeving natuurlijker? En hoe maak je je eigen tuin diervriendelijker? Samen met onze partner Vivara/CJ Wildbird Foods zorgen we dat je dat zelf eenvoudig kunt doen. Natuurmonumenten biedt in de webshop allerlei spullen aan om zelf meer natuur te maken, er meer over te leren én er van te genieten. Denk aan bloemzaden, nestkastjes, haardhout en boeken over de natuur. Samen met onze partner ontwikkelen wij continu leuke en relevante producten. Verder zorgen zij voor een perfecte afhandeling van alle bestellingen en leveringen en verzorgt Vivara het assortiment in al onze bezoekerscentra.

Partner Vivara

Nederland groener maken

Samen met Vivara maken we Nederland groener en diervriendelijker. Dat kan bijvoorbeeld door diervriendelijk te tuinieren, met ruimte voor wilde bloemen en planten, vogels en insecten. Hoe doen we dat? Samen leveren we de producten om je eigen omgeving groener te maken.

Met de kennis over online shopping van Vivara en de natuurkennis van Natuurmonumenten maken we samen onze groene ambitie waar. Via de webshop van van Natuurmonumenten beschikken we over een groot bereik. Leden van Natuurmonumenten ontvangen bijna altijd korting op de producten die via Vivara en de webshop van Natuurmonumenten te koop zijn. Daarnaast steunt u met elke aankoop in de webshop het werk van Natuurmonumenten.

Alle beestjes helpen

Het partnerschap gaat verder dan verkoop van producten alleen. Samen verkennen we de mogelijkheden om onze inzet voor de natuur te vergroten. Een voorbeeld is de campagne ‘alle beestjes helpen’ van Natuurmonumenten over de dramatische achteruitgang van onze insecten. Zo attenderen we deze mensen op het belang van insecten voor de natuur en vragen we hen actief mee te helpen.

Het logo van partner Vivara
logo