Ga direct naar inhoud
Overzicht

Speelnatuur

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR De Slotplaats

  Kom spelen bij de leukste speelplek van Friesland. Lekker spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Ondertussen vermaken je (groot)ouders zich wel op het terras van het koetshuis, met koffie, thee of iets lekkers.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Texel

  Spetter als een eend, klauter als een boomkruiper, sluip door de bosjes als een merel en bouw een groot nest als een lepelaar. In de Texelse Speelnatuur van OERRR beleef je je eigen avonturen in en met de natuur.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR op landgoed Haarzuilens

  Kom spelen bij de leukste natuurspeeltuin in omgeving Utrecht. Lekker kliederen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer!

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Orveltermarke

  Spelen in de waterspeeltuin, roetsjen op de modderglijbaan, zandkastelen bouwen; ga helemaal los in Speelnatuur Orveltermarke.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Wolfheze

  Laat je (groot)ouders maar saai op het bankje zitten, terwijl jij de Speelnatuur van OERRR Wolfheze induikt! Lekker spelen, in het speelbos.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Kardinge

  Kom spelen en leef je uit op de leukste speelplek van Groningen! Bij de speelnatuur van OERRR in Kardinge kun je lekker klauteren, water pompen en ravotten.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR De Wieden

  Hutten bouwen, modder, water en een blote voetenpad. Speelnatuur De Wieden is een heerlijke plek voor kinderen om lekker buiten te spelen! Kom samen ontdekken hoe OERRR jullie zijn.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Oud Groevenbeek

  Je kunt in de natuurspeeltuin Oud Groevenbeek tussen Ermelo en Putten heerlijk ravotten. Spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Ondertussen vermaken (groot)ouders zich wel op het terras van het theehuis met koffie, thee of iets lekkers.

 • Speelnatuur

  Spelen in het bos en bij de Berkenplas

  Ontdek Speelnatuur op Schiermonnikoog. Lekker ravotten in het kreupelhout, kliederen met water en zand en kruipen door de griezelgreppel van wilgenstruiken. Neem je ouders mee naar het Hazenweitje en de Berkenplas. Hier kun je de hele dag spelen, bouwen en zwemmen in de natuur.
  Speelnatuur op Schiermonnikoog is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 99 jaar.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Erve De Pas

  Waterpomp, zand, klimboom, struinbaan, bloemen en beestjes. Wat heb je nog meer nodig? Kom naar de Speelnatuur van OERR op Erve De Pas en leef je uit!