Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Hanneke Schuiling

Hanneke Schuiling (1958) is penningmeester van Natuurmonumenten sinds 2016.
Econome, als Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor het Nederlandse beleid voor de versterking van de positie van ondernemend Nederland in de wereld en zet zich in voor een duurzaam mondiaal handels- & investeringssysteem

Hooglander

Hanneke Schuiling (1958) is penningmeester van Natuurmonumenten sinds 2016.

Econome, Hanneke Schuiling is als Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor het Nederlandse beleid voor de versterking van de positie van ondernemend Nederland in de wereld en zet zich in voor een duurzaam mondiaal handels- & investeringssysteem.

Eerder heeft zij diverse functies vervuld binnen de rijksoverheid en bij de Europese Commissie.

Gekozen 2016, herkiesbaar 2020, termijn loopt af in 2024.

Hanneke Schuiling
logo