Nieuws van de boswachter

Openingstijden Bezoekerscentrum De Wieden vanaf juli

24 juni 2020 | Willy van Os

Vanaf 1 juli is ons bezoekerscentrum weer geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de vakantieperiode zijn er op deze dagen weer leuke activiteiten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! 

Witte waterlelie De Wieden

Vanaf 1 juli is ons bezoekerscentrum weer geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de vakantieperiode zijn er elke dag weer leuke activiteiten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! 

Elke woensdag en zondag vaart de EcoWaterbus een rondvaart over de Beulakerwijde. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je met de boswachter op de excursieboot mee de Ontdek De Wiedentocht varen. Op zaterdag kun je de watertoren met de bijzondere trap beklimmen en genieten van het schitterende uitzicht over De Wieden. Je kunt op zaterdag ook met een van de natuurgidsen wandelen over het vlonderpad en het drijvende land ervaren. Voor kinderen is de speelnatuur van OERRR elke dag geopend, zijn er dagelijks schepnetjes te huur én is er op woensdag de OERRR WiedenWaterWereld: samen met de boswachter de onderwaterwereld van De Wieden verkennen.

Vooraf aanmelden kan op  www.nm.nl/dewieden/agenda.

We houden ons uiteraard aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt en dus staat niks het genieten meer in de weg!

De natuur kan het niet vragen, wij wél
Als iets nóg duidelijker is geworden de afgelopen maanden, is het wel dat natuur onmisbaar is in ons leven. We roepen daarom iedereen op om dit besef om te zetten in steun voor onze natuur. Jij kunt helpen. Door mensen in je omgeving te stimuleren om lid te worden, een lidmaatschap cadeau te geven of verrassend leuke producten te kopen in onze winkel. Tot in ons bezoekerscentrum!

 

 

Willy van Os
logo