Ga direct naar inhoud
Nieuws

Groene harten gezocht

14 december 2018 | Gina Bisschop

Het bezoekerscentrum Dwingelderveld en de beheereenheid Zuid Drenthe hebben diverse vrijwilligersvacatures. Kom naar de informatieavond op 15 januari 2019 en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers

Deze informatieavond begint om 19.30 uur in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst waar de vrijwilligers uitleg geven over de verschillende vacatures.

De vrijwilligersvacatures variëren van gastheerschapsfuncties, zoals balie en jeugdactiviteitenbegeleiders tot medewerkers in het beheer. Maar wij zoeken ook handige klussers voor het onderhoud van het gereedschap en het op orde houden van de werkschuren. Ben jij gastgericht en heb je iets met schapen of wolverwerking dan biedt de locatie bij schaapskooi Achter ’t Zaand leuke mogelijkheden. Als vrijwilliger krijg je tot 25 km enkele reis kilometervergoeding.

 

Vrijwilligerswerk

Wil je meer informatie over de verschillende vacatures kijk dan op de website of stuur een mailtje naar de vrijwilligerscoördinatoren Tineke Bouwmeester [email protected] of Gina Fieten [email protected].

G. Fieten
Gina Bisschop