Ga direct naar inhoud
Nieuws

Jazzy vogelgeluiden en onheilspellende klanken

23 maart 2019 | Gina Bisschop

Kom ook op 5 of 6 april naar het bezoekerscentrum en luister mee naar jazzy vogelgeluiden of de onheilspellende klanken van Beethovens “Geistertrio”. Deze concerten maken deel uit van het “NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten,” op 5, 6 en 7 april. Op 23 locaties door heel Nederland vinden ruim 70 concerten plaats. Live klassieke muziek in bijzondere gebouwen.

Artem Trio

Jazzy vogelgeluiden

Op vrijdag 5 april speelt Ensemble Colen op onder andere saxofoon, contrabas en drums. Na een jarenlange studie naar getjilp, gekwetter en gezang schreef componist, saxofonist Ad Colen ‘A Birdseye view on Jazz’. Hij doet hun riedels niet simpelweg na, ze zijn vooral een inspiratiebron.

Onheilspellende klanken

Op zaterdag 6 april speelt het Artem Trio Beethovens “Geistertrio”. Vreemde, angstaanjagende muziek met onverwachte wendingen als plotseling opduikende schimmen.

 

Geniet je mee?

Vanaf 19.15 uur kun je binnenlopen om met een kopje koffie in de stemming te komen. Op een groot scherm worden beelden vertoond van het Dwingelderveld. Om 20.00 uur begint het concert dat ongeveer een uur duurt. Meld je vooraf aan voor één van de concerten, zodat je zeker bent van een plek.

 

Ensemble Colen
G. Fieten
Gina Bisschop