Nieuws van de boswachter

Bezoekerscentrum open in weekenden in juni

27 mei 2020 | Gina Bisschop

Na een aantal maanden gesloten te zijn in verband met het coronavirus is het moment gekomen waarop we de deuren weer voorzichtig openen. Ieder weekend in juni heten we je van harte welkom in het mooie bezoekerscentrum in Ruinen. Wel hanteren we een zogenaamd coronaprotocol en zijn er richtlijnen waar je rekening mee moet houden. Zo mogen er maar 25 personen tegelijkertijd binnen zijn en is er een looproute uitgezet.

Vlindertuin bezoekerscentrum Dwingelderveld

Beperkt aanbod

Bij het bezoekerscentrum geven we je informatie over het gebied, de verschillende wandel- en fietsroutes en kun je genieten van de vlindertuin. De begeleide activiteiten zijn tot in ieder geval 1 juli afgelast. Wel kun je als gezin een speurtocht doen en mogen de kinderen spelen in de speelnatuur. In het centrum is koffie-to-go verkrijgbaar en mag je gebruik maken van het toilet tegen een vergoeding van €1,- die je vooraf betaalt per pin aan de kassa.

 

Vaker open vanaf 1 juli

Naar verwachting gaat het bezoekerscentrum vanaf 1 juli ook op doordeweekse dagen open. Houd daarvoor de openingstijden op de website in de gaten.

G. Fieten
Gina Bisschop
logo