Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Kom jij ons team versterken in bezoekerscentrum Dwingelderveld?

19 augustus 2022 | Gina Bisschop

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken in bezoekerscentrum Dwingelderveld? Wij zoeken helpende handen bij baliewerkzaamheden, jeugdeducatie en excursies in het gebied.

Balievrijwilligers aan het werk

Bij het bezoekerscentrum in Ruinen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld hebben we diverse vrijwilligersvacatures. Daarom organiseren we een informatieavond op maandag 5 september om 19.30 uur in het bezoekerscentrum, Benderse 22 in Ruinen. Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures.

Vrijwilligerswerk in het Dwingelderveld

Jaarrond ondersteunt een grote groep vrijwilligers Natuurmonumenten met diverse werkzaamheden in het Dwingelderveld bij het bezoekerscentrum. Excursieleiders nemen groepen belangstellenden mee de natuur in. Jeugdeducatiebegeleiders brengen hun enthousiasme voor de natuur over op de kinderen en de balievrijwilligers heten bezoekers welkom in het bezoekerscentrum. Is dit iets voor jou? Kom dan naar de informatieavond en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk. 

Jeugdeducatievrijwilligers helpen de kinderen bij het vilten met gekleurde wol

Jeugdeducatievrijwilligers helpen de kinderen bij het vilten met gekleurde wol.

G. Fieten
Gina Bisschop