Ga direct naar inhoud
Nieuws

Jubileumeditie Wonderfeel

13 maart 2024 | Lisette van Effrink

Het driedaagse klassieke muziekfestival Wonderfeel viert dit jaar zijn tiende editie op de 's-Gravelandse Buitenplaats Schaep en Burgh op 19, 20 en 21 juli. De kaartverkoop voor Wonderfeel 2024 zal op 21 maart van start gaan. Voor Vrienden van Wonderfeel op 14 maart.

Wonderfeel editie 2023

Uitgebreid programma

Tijdens het festival zullen er meer dan 100 optredens worden verzorgd door ruim 500 musici. Op zeven podia, met elk een eigen muzikaal karakter, kunnen de bezoekers genieten van een diversiteit aan klassieke muziek.

Laat je verrassen, meeslepen én inspireren, door (inter)nationale musici die de grote diversiteit aan klassieke muziek ten gehore brengen. Gecombineerd met de aanwezigheid van foodtrucks en bars, maken van dit zomerse festival een unieke beleving.

Klik hier voor het volledige programma.

Vraag het de boswachter

Stand Natuurmonumenten

Loop langs bij de infostand van Natuurmonumenten en stel al je natuurvragen aan de boswachter! Ook kun je hier de speciale Wonderfeelwandeling ophalen. Deze route voert je langs alle bijzondere plekjes op Schaep en Burgh. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten bij de stand, waaronder waterbeestjes zoeken en de grote boswachtersquiz (volwassenen mogen natuurlijk ook meedoen). En voor de echte natuurliefhebbers hebben we exclusieve wandelingen met de boswachter.

Natuurmonumentenleden krijgen korting

Als lid van Natuurmonumenten krijg je € 2,50 korting op een dagkaart, en € 6,00 op een 3-dagenkaart. Je kunt voor jezelf en drie anderen kaarten met korting bestellen. De toegang is gratis voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar. Zij hebben wel een toegangsticket nodig.

Tickets kun je kopen op de Wonderfeel website. Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

2025 nieuwe locatie: Kasteel Groeneveld

Waar Wonderfeel klein begon is het in de afgelopen tien jaar een flink stuk groter geworden. Inmiddels kunnen ruim 9.000 bezoekers zich verwonderen tijdens het prachtige klassieke festival. Hiermee is Wonderfeel uit het jasje van de Buitenplaatsen gegroeid. Vanaf 2025 zal het festival plaatsvinden op Kasteel Groeneveld in Baarn.

We kijken terug op een mooie samenwerking waarin het ensemble cultureel erfgoed, natuur en klassieke muziek mooi tot uiting kwam. En we kijken gezamenlijk uit naar de laatste editie in ’s-Graveland.

Lisette van Effrink
Lisette van Effrink