Ga direct naar inhoud
Nieuws

Snoeiwerk langs deel Zuidereinde - Gooilust

26 augustus 2022 | Angelique Aerts

Naar aanleiding van een gesprek met buurtbewoners hebben we besloten om eerder dan gepland de lindes langs het Zuidereinde te snoeien. Maandag 29 september gaan deze werkzaamheden van start.

Lindenboom

Praktische informatie

Wanneer: De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 29 augustus en duren waarschijnlijk tot en met vrijdag 2 september. De firma Weissenbach start elke vanaf 8 uur.

Waar: We werken vanaf het zuiden naar het noorden toe. We beginnen maandag ter hoogte van het Zuidereinde 142 en werken in de week toe tot aan het Zuidereinde 90.

Let op: Vanaf maandagochtend 8 uur mogen er geen auto’s langs dit deel van het Zuidereinde staan.

Alternatieve parkeerplaats

U kunt deze week parkeren op de laan naar Gooilust. En op het deel waar de werkzaamheden hebben plaatsgevonden, kunt u weer parkeren langs het Zuidereinde. Om het doorgaand verkeer zo min mogelijk te hinderen tijdens de werkzaamheden, werken we met verkeersleiders. Mochten er mensen niet op de hoogte zijn en toch parkeren, waarderen we het als u elkaar aanspreekt.

Wat gebeurt er?

De bomen worden opgekroond en gesnoeid. Zoals besproken met bewoners halen we de takken zoveel mogelijk weg ten opzichte van de gevels van de huizen. De hoogwerker zal hierbij op de parkeerplaatsen staan. Bij vragen kunt u contact opnemen met Coordinator Natuurbeheer Kelly Meulenkamp op (06) 10 39 60 74.

Boswachter Angelique Aerts
Angelique Aerts