Ga direct naar inhoud
Nieuws

Veelzijdig Wonderfeel programma

19 juni 2024 | Lisette van Effrink

Van 19 t/m 21 juli viert festival Wonderfeel haar tiende verjaardag op de prachtige buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland. Op dit betoverende festival kun je drie dagen lang genieten van (klassieke) muziek door topmusici, van dichters, dansers, goed eten en veel meer.

Wonderfeel 2024

Mooi programma voor zowel volwassenen als kinderen 

Bekijk het veelzijdige programma voor jong en oud met meer dan 100 muziekoptredens. Van solo tot symfonisch, van hardcore klassiek tot kersverse noten, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Uitgevoerd door (inter)nationale musici van wereldklasse, zowel jonge honden als oude rotten. 

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Van kindervoorstellingen, knutselen, workshops, tot aan waterbeestjes vangen en de grote boswachtersquiz. Het festival wil kinderen op jonge leeftijd in contact brengen met (klassieke) muziek. Daarom is Wonderfeel voor jongeren tot en met 18 jaar gratis toegankelijk. Wel is het belangrijk dat je de gratis tickets bestelt via de Wonderfeel website. 

Korting voor leden 

Voor leden van Natuurmonumenten is er korting op Wonderfeel tickets. Leden krijgen € 2,50 korting op een dagkaart, en € 6,00 op een 3-dagenkaart. Je kunt voor jezelf en drie anderen kaarten met korting bestellen via de Wonderfeel Ticketshop. Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh en Boekesteyn onderdeel van zijn.

Lisette van Effrink
Lisette van Effrink