Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bezoekerscentrum Oisterwijk zoekt vrijwillige collega’s

14 juni 2019 | Hanneke van de Rakt

Waar kom jíj je bed voor uit? In de Brabantse natuurpoort Groot Speijck van de Oisterwijkse bossen en vennen ligt een prachtig bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Daar werken we met een groep bevlogen en enthousiaste mensen van jong en oud aan het beschermen van de natuur. We hebben nu vacatures voor vrijwilligers. Kom jij ons geweldige team versterken? Meld je aan voor de informatiemarkt op donderdag 4 juli om 19.00 uur op de van Tienhovenlaan 4.

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Wij hebben de volgende vrijwilligersvacatures:

• Gastheer/gastvrouw van het bezoekerscentrum

• Begeleider jeugdactiviteiten

• Excursieleiders volwassen excursies

• Klusser voor onderhoud speelnatuur

• Ondersteuner IT

Wat biedt het vrijwilligerswerk jou?

Behalve een fantastische werkplek én het goede gevoel te weten dat je echt iets bijdraagt aan het beschermen van de natuur in Nederland? Je leert veel nieuwe mensen kennen, werkt veel samen met anderen en krijgt ruimte om de dingen te doen waar je goed in bent. Daarbij steek je stiekem ook aardig wat op over de natuur en andere zaken.Kom naar de informatiemarkt op donderdagavond 4 juli om 19.00 uur

Nieuwsgierig geworden? In het bezoekerscentrum op de van Tienhovenlaan 4 in Oisterwijk staan we voor je klaar met een uitgebreide informatieavond. Verschillende mensen vertellen enthousiast over dit leuke en belangrijke werk waarbij je echt iets kunt betekenen voor de natuur in ons land. Kijk alvast op onze site. Daar vind je ook onze vacatures.

Wel even aanmelden

Laat ons weten dat je erbij bent! Stuur een mail naar vrijwilligerscoördinator Karin de Jong op [email protected], telefoonnummer 013-591 5000. Ook voor vragen mag je natuurlijk altijd bellen.

Hanneke van de Rakt