Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oistewijk

Bezoekerscentrum Oisterwijk zoekt vrijwillige collega's!

Wie vaker langskomt aan de van Tienhovenlaan 4, weet hoe gezellig het hier is. Vrijwilligers verwelkomen je in de winkel van het bezoekerscentrum, vertellen over routes en ons werk. In de winkel vind je huisjes en voedsel voor insecten, vogels en andere dieren én een verrassend assortiment van cadeautjes voor jezelf of een ander. In de gang komen kinderen elke dag samen met papa, mama of grootouder de vissen bekijken. En wist je dat we een uitgebreid aanbod hebben van activiteiten voor jong en oud? Interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Scroll naar onderaan deze pagina en lees het nieuwsbericht over de informatieavond op maandag 17 april. Zien we je dan?

Meer over Bezoekerscentrum Oisterwijk
 • Nieuws
 • Routes
 • Agenda
 • Teambuilding bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wil je met collega's een unieke teambuilding activiteit organiseren waarin de natuur centraal staat? Ga samen met ervaren coach Jeroen het bos in en geef je team een natuurlijke 'boost'.

  Meer informatie

  Kinderen de baas in Speelnatuur van OERRR

  In het stukje bos achter het bezoekerscentrum zijn kinderen de baas. Hier kan je hutten bouwen, klimmen, spelen in het water nog veel meer! Voor iedereen vanaf vier jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Gratis voor kinderen van OERRR. Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50. Honden mogen niet in de speelnatuur komen.

  Kom je ook?
  Ga op pad met de boswachter

  Bekijk de natuur eens door nieuwe ogen

  De natuur, daar houden we toch zo van. Als je op pad gaat met de boswachter, krijgt de natuur nog meer kleuren, verhalen, betekenis. En ga je de natuur nóg meer waarderen. Doen!

  Kies een excursie waar je enthousiast van wordt
 • Wandelen

  Wandelroute Kolkven in de Oisterwijkse bossen

  Maak een leuke korte wandeling door het Oisterwijkse bos langs enkele vennen, waaronder het Kolkven.

  • 3.51 km
 • Wandelen

  Wandelroute Goorven door de Oisterwijkse bossen

  Wandel door de gevarieerde bossen en langs pittoreske vennen. Geniet van de natuur tijdens deze wandeling van ongeveer een uur. Als je niet steeds stil zou blijven staan...

  • 4.25 km
 • Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Agenda

  OERRR eierentocht in Oisterwijk
  zo 09 apr
  Wandelen

  OERRR - Eieren zoeken in de Oisterwijkse bossen!

  Kun jij uitvogelen van wie dat ei is? Je kunt tussen 11:00 uur en 15:00 uur starten met deze leuke paastocht op een moment dat jullie uitkomt. Je heb maar 1 kaartje nodig om met het gezin te kunnen speuren.

  OERRR eierentocht in Oisterwijk
  ma 10 apr
  Wandelen

  OERRR - Eieren zoeken in de Oisterwijkse bossen!

  Kun jij uitvogelen van wie dat ei is? Je kunt tussen 11:00 uur en 15:00 uur starten met deze leuke paastocht op een moment dat jullie uitkomt. Je heb maar 1 kaartje nodig om met het gezin te kunnen speuren.

  Watersafari OERRR
  za 29 apr
  Op pad met kinderen

  OERRR watersafari in de Oisterwijkse Bossen en Vennen 8 t/m 12 jaar

  Ga mee op watersafari en ontdek wat er leeft in het ven: vang en zoek! Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, zonder ouders.

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

   Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • (013) 591 50 00
  • Parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

   Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: Verlaat de parkeerplaats in het midden bij de gele borden en volg het verharde pad. Ga bij de Van Tienhovenlaan rechtdoor. De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 150 meter voorbij de fietsenrekken aan de rechterhand.

   Parkeerplaats rolstoelgebruikers Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

   Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 30 meter aan de linkerhand.

  Toegankelijkheid

  Praktisch

  Extra informatie

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Nieuws van de boswachter

  Direct naar

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wat wij hier doen

  We helpen je graag

  In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

  Help mee de natuur te beschermen
  logo