Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oistewijk

Bij Bezoekerscentrum Oisterwijk begint het!

De zomer zindert. Laat de kinderen ravotten in de speelnatuur waar je kunt spelen met waterpompen en plof zelf neer bij het gezellige Groot Speijck. Natuurlijk loop je dan ook even binnen in de winkel van het bezoekerscentrum. Voor een natuurkaart, een cadeau voor die ene verjaardag of dat leuke kinderboek. Wil je meer weten over het gebied? Onze vrijwilligers helpen je graag op weg met de mooiste routes en informatie over ons werk. En scroll op deze pagina eens helemaal naar onder. Bij 'Direct Naar' ontdek je wat allemaal we nog meer te bieden hebben.

Meer over Bezoekerscentrum Oisterwijk
  • Nieuws
  • Routes
  • Agenda
  • Ga op pad met de boswachter

    Bekijk de natuur eens door nieuwe ogen

    De natuur, daar houden we toch zo van. Als je op pad gaat met de boswachter, krijgt de natuur nog meer kleuren, verhalen, betekenis. En ga je de natuur nóg meer waarderen. Doen!

    Kies een excursie waar je enthousiast van wordt

    Kinderen de baas in Speelnatuur van OERRR

    In het stukje bos achter het bezoekerscentrum zijn kinderen de baas. Hier kan je hutten bouwen, klimmen, spelen in het water nog veel meer! Voor iedereen vanaf vier jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Gratis voor kinderen van OERRR. Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50. Honden mogen niet in de speelnatuur komen.

    Kom je ook?

    Wandelroute langs veertien vennen

    Elk ven heeft zijn eigen sfeer en z’n eigen verhaal. Loop over kronkelweggetjes en langs prachtige doorkijkjes. Onderweg vind je genoeg bankjes om lekker weg te dromen bij het water.

    Bekijk de route
  • Wandelen

    Wandelroute Aderven in Oisterwijk

    Korte wandeling door een rustig deel van het bos, twee vennen waar je kunt genieten van futen, wilde eenden en dodaarzen. Binnen drie kwartier ben je weer opgeladen!

    • 2.6 km
  • Wandelen

    Wandelroute Groot Speijck bij Oisterwijk

    Sprookjesachtige bossen met spiegelende vennen. Voor iedereen toegankelijk!

    • 3.2 km
  • Bezoekerscentrum Oisterwijk

    Agenda

    paddenstoel OBV
    vr 07 okt
    Wandelen

    Paddenstoelen bewonderen van de Oisterwijkse Bossen en Vennen

    Ontdek de geheimen van de paddenstoel

    Overnachten op Kampinastaete
    vr 07 okt

    Onvergetelijke Kampina-ervaring met overnachting in een luxe cottage (2 pers.)

    Dit doen we niet vaak! Beleef een uitgebreid programma in de Kampina met de boswachter en overnacht in een comfortabele cottage in de natuur. Leden betalen hiervoor € 211,15 per persoon, maar je koopt per 2 personen één ticket.

    Gevolgen stikstof
    za 22 okt

    De gevolgen van Stikstof op de Kampina (vanaf Leugenbenkskes)

    Nieuwsgierig over de werking van stikstof? Ga dan mee op deze excursie, de boswachter legt alles uit!

    Bezoekersinformatie

    Bereikbaarheid

      Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
    • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
    • (013) 591 50 00
    • Parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

      Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: Verlaat de parkeerplaats in het midden bij de gele borden en volg het verharde pad. Ga bij de Van Tienhovenlaan rechtdoor. De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 150 meter voorbij de fietsenrekken aan de rechterhand.

      Parkeerplaats rolstoelgebruikers Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

      Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 30 meter aan de linkerhand.

    Toegankelijkheid

    Praktisch

    Extra informatie

    Bezoekerscentrum Oisterwijk

    Nieuws van de boswachter

    Direct naar

    Bezoekerscentrum Oisterwijk

    Wat wij hier doen

    We helpen je graag

    In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

    Help mee de natuur te beschermen
    logo