Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oistewijk

Warm Welkom bij Bezoekerscentrum Oisterwijk op 14 februari

We zijn weer open na verbouwing! Wie vaker langskomt aan de van Tienhovenlaan 4, weet hoe gezellig het hier is. Vrijwilligers verwelkomen je in de winkel van het bezoekerscentrum, vertellen over routes en ons werk. In de winkel vind je huisjes en voedsel voor insecten, vogels en andere dieren én een verrassend assortiment van cadeautjes voor jezelf of een ander. Datzelfde hart blijft kloppen maar nu in een vernieuwde, lichtere jas met natuurlijke elementen. Met lichte meubels en gerichte thema’s heeft de winkel een meer open karakter gekregen. Op 14 februari is van 12.00 uur tot 15.00 uur een speciaal warm welkom voor onze bezoekers. We verwelkomen je graag.

Meer over Bezoekerscentrum Oisterwijk
 • Nieuws
 • Routes
 • Agenda
 • Teambuilding bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wil je met collega's een unieke teambuilding activiteit organiseren waarin de natuur centraal staat? Ga samen met ervaren coach Jeroen het bos in en geef je team een natuurlijke 'boost'.

  Meer informatie

  Kinderen de baas in Speelnatuur van OERRR

  In het stukje bos achter het bezoekerscentrum zijn kinderen de baas. Hier kan je hutten bouwen, klimmen, spelen in het water nog veel meer! Voor iedereen vanaf vier jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Gratis voor kinderen van OERRR. Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50. Honden mogen niet in de speelnatuur komen.

  Kom je ook?
  Ga op pad met de boswachter

  Bekijk de natuur eens door nieuwe ogen

  De natuur, daar houden we toch zo van. Als je op pad gaat met de boswachter, krijgt de natuur nog meer kleuren, verhalen, betekenis. En ga je de natuur nóg meer waarderen. Doen!

  Kies een excursie waar je enthousiast van wordt
 • Wandelen

  Wandelroute Aderven in Oisterwijk

  Korte wandeling door een rustig deel van het bos, twee vennen waar je kunt genieten van futen, wilde eenden en dodaarzen. Binnen drie kwartier ben je weer opgeladen!

  • 2.6 km
 • Fietsen

  Fietsroute Oisterwijkse Bossen en Kampina

  Gevarieerde fietstocht van 33 km door Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen midden in Brabant.

  • 33 km
 • Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Agenda

  Nachtwachter
  vr 24 feb
  Op pad met kinderen

  OERRR Nachtwachter in de Oisterwijkse bossen - vanaf 6 jaar

  Durf jij 's avonds mee het bos in? Alleen de lantaarn van de nachtwachter licht je bij...

  Help de boswachter
  za 25 feb

  OERRR Help de boswachter in de Oisterwijkse bossen 4 t/m 7 jaar

  Droom jij er ook van om boswachter te worden? Meld je aan en help de boswachter met allerlei klusjes in de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

  Nachtwachter
  za 25 feb
  Op pad met kinderen

  OERRR Nachtwachter in de Oisterwijkse bossen - vanaf 6 jaar

  Durf jij 's avonds mee het bos in? Alleen de lantaarn van de nachtwachter licht je bij...

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

   Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • (013) 591 50 00
  • Parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

   Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: Verlaat de parkeerplaats in het midden bij de gele borden en volg het verharde pad. Ga bij de Van Tienhovenlaan rechtdoor. De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 150 meter voorbij de fietsenrekken aan de rechterhand.

   Parkeerplaats rolstoelgebruikers Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

   Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 30 meter aan de linkerhand.

  Toegankelijkheid

  Praktisch

  Extra informatie

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Nieuws van de boswachter

  Direct naar

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wat wij hier doen

  We helpen je graag

  In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

  Help mee de natuur te beschermen
  logo