Bezoekerscentrum Oisterwijk

Vrijwilligersvacatures in Bezoekerscentrum Oisterwijk

 • Vrijwilliger kinderactiviteiten van OERRR in Oisterwijk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige jeugdboswachter gezocht voor kinderfeestjes Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Bosgeheimen, Expeditie Woesj, Bootcamp.. Krijg jij energie van een groepje enthousiaste stuiterballen mee de natuur in te nemen tijdens een verjaardagsfeestje? Dan ben jij misschien wel dé persoon die de jarige en zijn of haar vriendjes een heerlijk feestje bezorgt en de natuur laat beleven . Je werkt in een gezellig en goeddraaiend team en op een schitterende plek.

 • winkel Oisterwijk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig gastheer/gastvrouw Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Kom jij werken in een gezellige sfeer op een prachtige plek in de Oisterwijkse Bossen en Vennen? Lijkt het jou leuk om de bezoekers van het bezoekerscentrum te woord te staan? Wil jij Natuurmonumenten promoten, speurtassen verhuren en leden werven? Kun jij zorgen voor een natuurlijke gastvrije sfeer in en rondom ons gebouw?

 • Vrijwilliger onderhoud aquarium
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger onderhoud aquarium - Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Bezoekerscentrum Oisterwijk is op zoek naar iemand die ons wil helpen met onderhoud van onze twee aquariums. Ervaring is meegenomen maar niet noodzakelijk. Het gaat om een ochtend in de week.

 • Buitenbalie
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ gezocht voor Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Vind jij het leuk om op enthousiaste manier Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen en onze gasten te vragen om het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • logo