Ga direct naar inhoud
Brabantse gastvrijheid in Oisterwijck

Boshuis Venkraai

  Boshuis Venkraai

  Loop lekker binnen.

  Geniet van de Oisterwijckse bossen bij Boshuis Venkraai. Neem plaats op het bosterras of binnenin de boswachterswoning. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes, maar goede en lekkere gerechten voor na een fiets- of wandelroute.

  Meer over Boshuis Venkraai
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Tussen Oisterwijks bos, heide en venne ligt Boshuis Venkraai. Een historische boswachterswoning, bekend om zijn mooie ligging en gastvrijheid. Het boshuis is een aanrader voor jong en oud. De authentieke inrichting zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Ontspan na je wandeling of fietsactiviteit met een kop koffie en een van de seizoensspecialiteiten. Ook is er een speeltuin voor de kinderen. Het boshuis ligt te midden van een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden, een perfecte tussenstop.

  Boshuis Venkraai

  Warmte en gezelligheid

  Ontdek het bekendste huisbier de “Blonde Kraai” onder het genot van live muziek van huisband “Jazzy Combo the Buddy’s”.

  Routes en activiteiten

  Verken het gevarieerde bosgebied en loop eens langs het bezoekerscentrum. Het gebied is voor eenieder toegankelijk met een lange wandeling voor echte avonturiers en ook een rolstoelvriendelijke wandeling. De doorkijkjes en vele bankjes laten je stilstaan in dit wonderlijke gebied. Geniet op een bankje van alle details die de omgeving te bieden heeft. Start ook een mooie wandeling langs de Lammervennen en het kronkelende beekje de Rosep vanaf Boshuis Venkraai.

  Boshuis Venkraai

  Agenda

  Boshuis Venkraai

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Boshuis Venkraai

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.