Ga direct naar inhoud
Nieuws

Doe mee met de Tilburg Ten Miles wandeltocht langs Natuurmonumenten Groot Speijck

25 augustus 2019 | Hanneke van de Rakt

De CZ Tilburg Ten Miles, die ken je misschien wel? Op 1 september is het jaarlijks hardloopevenement, een van de gezelligste van Nederland. Maar wandel jij liever en geniet je graag van de prachtige natuur rondom Tilburg? Neem dan deel aan de heerlijke CZ TTM wandeltochten op zaterdag 31 augustus, de dag ervoor. Er zijn verschillende afstanden die je kunt lopen. De routes van 8 en 15 mijl komen langs ons bezoekerscentrum in Groot Speijck in de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

CZ TTM wandeltoch

Schrijf je in en doe mee!

Op de site van de Tilburg Ten Miles vind je alle informatie om mee te doen. Wij hopen natuurlijk dat je de route kiest die langs ons mooie bezoekerscentrum in Groot Speijck loopt. Een heerlijke plek om even uit te rusten op ons mooie bosterras met een koel drankje of iets anders van de menukaart. Of kijk eens rond in onze winkel met verrassende producten.

Met je deelname steun je Natuurmonumenten

Behalve een gezonde, actieve en gezellige dag vol natuurbeleving, help je de natuur ook een handje. De wandeltochten lopen gedeeltelijk door onze natuurgebieden, wat het wandelgenot natuurlijk alleen maar groter maakt. Natuurmonumenten werkt voor deze wandeltochten dan ook samen met Galazo Athletics, de organisator van de TTM. Voor elke deelnemer schenkt Galazo een klein bedrag aan Natuurmonumenten. Daar zijn we heel blij mee!

Zien we je 31 augustus?

 

Hanneke van de Rakt