Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bezoekerscentrum Oisterwijk gaat weer open!

27 mei 2020 | Hanneke van de Rakt

In juni opent ons bezoekerscentrum elk weekend de deuren voor bezoekers tussen 10.00 uur en 17.00 uur. We kunnen niet wachten! We hebben het contact echt gemist. In juli hopen we de openingstijden uur verder uit te breiden. Daarbij gaat de gezondheid van onze 68 vrijwillige collega’s voorop. Zij zijn het hart van ons bezoekerscentrum.

Kijk eens wie daar is!

Natuurmonumenten Groot Speijck staat voor iedereen klaar om te komen genieten in het bos, de speelnatuur, de winkel en de horeca. Daarbij houden wij ons aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt en dus staat niks het genieten meer in de weg!

Groepsactiviteiten in juli weer mogelijk

Voor excursies, OERRR-activiteiten en feestjes moeten we in juni nog even geduld hebben. We zijn druk bezig te kijken of en hoe we feestjes en excursies en andere activiteiten op een verantwoorde manier weer op kunnen pakken. De komende weken komt hier meer duidelijkheid over. Onze vergaderlocaties zijn waarschijnlijk vanaf september weer te huur. Like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven.

De natuur kan het niet vragen, wij wél

Als iets nóg duidelijker is geworden de afgelopen maanden, is het wel dat natuur onmisbaar is in ons leven. We roepen daarom iedereen op om dit besef om te zetten in steun voor onze natuur. U kunt helpen. Door mensen in uw omgeving te stimuleren om lid te worden, een lidmaatschap cadeau te geven of verrassend leuke producten te kopen in onze winkel. Tot in het bezoekerscentrum.

Hanneke van de Rakt