Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Kom op 16 oktober naar het event 'Onbeperkt genieten' in de Oisterwijkse Bossen

25 september 2019 | Natuurmonumenten

Kom op woensdag 16 oktober naar deze middag speciaal voor mensen met een beperking. Verken de nieuwe, toegankelijke route, Speelnatuur van OERRR en doe mee aan een van de activiteiten. Op deze feestelijke middag is er van alles te doen!

Natuur toegankelijk voor iedereen

We hebben schitterende natuur in Nederland. Daar willen we graag met jou van genieten! Daarom nodigen we je van harte uit om op 16 oktober naar Bezoekerscentrum Oisterwijk te komen. Om een middag te genieten van de natuur en allerlei activiteiten. Meld jezelf en je gezelschap hier aan voor dit gratis evenement.

Meld je hier aan

 

Feestelijke middag in Oisterwijk

Bij Natuurmonumenten vinden we het heel belangrijk dat de natuur toegankelijk is voor iedereen. Het doel om veertig natuurgebieden en tien speel­natuurplekken aan te passen is bijna bereikt en hier zijn we heel blij mee. Om dit te vieren organiseren we een prachtige middag in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. We vinden het geweldig als je daarbij aanwezig kunt zijn. Centraal staat het thema: ‘Onbeperkt Genieten’. We gaan er een fijne middag van maken!

Wat is er te doen?

Je kunt zelf het gebied verkennen via de toegankelijk gemaakte Groot Speijck route. Of je kunt met de kinderen spelen in de toegankelijk gemaak­te Speelnatuur van OERRR. Er zijn ook diverse activiteiten: met een gids op pad, deelnemen aan een workshop of een kinderactiviteit in de speelnatuur. De feestelijke middag sluiten we af met een hapje en een drankje. 

Samen met onze partners

De natuur toegankelijk maken kunnen we niet alleen. Dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij hebben wij samen met Groen en Handicap, de Speeltuinbende, HandicapNL en Het Gehandicapte Kind de afgelopen drie jaar tientallen natuurgebieden en speelnatuurplekken toegankelijk gemaakt. Met hulp van Ieder(in), de organisator van de Week van de Toegankelijkheid, willen we hier nu grote bekendheid aan geven.

Aanmelden

  • Meld je hier aan of neem contact op met onze Ledenservice via 035-655 99 11. Wij horen graag waar we op deze middag rekening mee kunnen houden.
  • Als je je hebt aangemeld voor dit evenement ontvang je een week voor aanvang nog extra informatie op het e-mailadres dat je opgeeft.

Bekijk hier waar nog meer toegankelijk natuur te vinden is

Natuurmonumenten