Ga direct naar inhoud
Nieuws

Snuffelwandeling: met de hond aan de lijn is leuk in Oisterwijkse Bossen en Vennen 30 juni 2018

05 juni 2018 | Hanneke van de Rakt

Wandel jij graag met je hond door de natuur? En wil jij van deze wandeling een ware beleving maken, voor jou én je hond? Meld je dan snel aan voor de workshop ‘Met de hond aan de lijn is leuk’.

Begeleide hondenwandeling (Dag van de Hond)

Ontdek tijdens deze wandeling hoe leuk het kan zijn met de hond aan de lijn! Onder begeleiding van hondengedragsbeleider Dewi zet je de snuffelkunsten van je hond actief en op speelse wijze in. Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond, leert meer over de natuur en je ontdekt waarom aanlijnen zo belangrijk is in de natuur. Deze workshop biedt een unieke combinatie, waarbij je de band met je hond versterkt. Dus geef je snel op voor deze bijzondere ervaring!

Samenwerking

Natuurmonumenten en Dewi, hondengedragsbeleider van Praktijk voor Toegepaste Psychologie, zijn een unieke samenwerking aangegaan. Als ambassadeur steunt zij Natuurmonumenten in haar standpunt dat baas én hond van harte welkom zijn in de natuur zolang de hond is aangelijnd. Met deze workshop activeren en stimuleren we hondenbezitters om op de mooiste plekjes van de natuur samen met je hond iets geweldigs te beleven.

 

Aanmelden

We vertrekken op zaterdag 30 juni om 10:00 uur bij de Parkeerplaats van het Bezoekerscentrum Groot Speijk in de Oisterwijkse Bossen en Vennen.  Niet-leden betalen € 55 euro. Leden van Natuurmonumenten betalen €40,-. Aanmelden kan alleen via de website www.praktijk-toegepastepsychologie.nl . Wees er snel bij, want per workshop zijn er maar een beperkt aantal plaatsen.

Hanneke van de Rakt