Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vrijwilligersvacatures bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

23 februari 2022 | Hanneke van de Rakt

Waar kom jíj je bed voor uit? In de Brabantse natuurpoort Groot Speijck van de Oisterwijkse bossen en vennen ligt een prachtig bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Daar werken we met een groep bevlogen en enthousiaste mensen van jong en oud aan het beschermen van de natuur. Kom jij ons geweldige team versterken? Voor uitbreiding van het team hebben we 2 vrijwilligersvacatures. Voor kinderfeestjes zijn we op zoek naar nieuwe jeugdboswachters. Ook zoeken we nog iemand voor het onderhoud van onze aquaria. Het gaat hier om vrijwilligersvacatures.

Vrijwillig jeugdgids

Jaarlijks brengen heel veel kinderen (en ouders) een bezoek aan De Oisterwijkse Bossen en Vennen en bezoekerscentrum Oisterwijk. Door het bezoekerscentrum wordt voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd. Natuurmonumenten wil zo kinderen enthousiast maken over de natuur en laten kennismaken met OERRR; het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten. Voor uitbreiding van het team kinderfeestjes zijn we op zoek naar nieuwe jeugdboswachters die ons team komen versterken. Daarnaast zoeken we ook iemand die ons helpt de aquaria te onderhouden. Deze mooie onderwaterscenes staan in de hal van het Bezoekerscentrum en hebben ook liefde en aandacht nodig. Meer weten of deze vacatures? Via onderstaande links vind je specifieke informatie voor deze 2 vrijwilligersfuncties.

Vacature jeugdboswachter.

Vacature onderhoud aquaria

Wat biedt het vrijwilligerswerk jou?

Behalve een fantastische werkplek én het goede gevoel te weten dat je echt iets bijdraagt aan het beschermen van de natuur in Nederland? Je leert veel nieuwe mensen kennen, werkt veel samen met anderen en krijgt ruimte om de dingen te doen waar je goed in bent. Daarbij steek je stiekem ook aardig wat op over de natuur en andere zaken.

Interesse?

Stuur een mail naar [email protected], vrijwilligerscoördinator. Of bel tijdens openingstijden van het bezoekerscentrum naar 013-5915000.

Hanneke van de Rakt