Ga direct naar inhoud
Nieuws

15 september Het Laatste Eiland op Tiengemeten

10 september 2018 | Chantal van Burg

Op 15 september a.s. vindt er op Tiengemeten een bijzonder event plaats, namelijk ‘Het Laatste Eiland’. Een festival met een hele fijne mix van natuurbeleving, kunst en muziek. Het programma start om 12.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Het Laatste Eiland

Het festival vindt plaats langs de verharde paden richting de Herberg Tiengemeten, naar de Vliedberg en in de omgeving van de Karantijn. Je kunt via verschillende excursies het eiland beleven: natuurfotografie met je mobiel, op zoek naar de zeearend, bosbaden, bijwonen van lezingen en muziekacts. Bezoekers van het festival stappen in de haven van Zuid-Beijerland op de pont. Het volledige programma en informatie over de kaartverkoop vind je op www.hetlaatsteeiland.nl

Linkje met De Kier

Dit najaar gaan de Haringvlietsluizen op een kier en komt er weer een verbinding tussen de zee en de rivier. Een nieuw begin voor het Haringvliet en de perfecte aanleiding om het gebied opnieuw te verkennen en onder de aandacht te brengen. Het Laatste Eiland is ontstaan vanuit het Droomfonds Haringvliet en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij en de provincie Zuid-Holland.

Wil je Tiengemeten op 15 september bezoeken zonder het festival te bezoeken? Dat kan! De Wildernis is zoals altijd stil en ruig en langs de niet-verharde wandelroutes in de Weelde en Weemoed kom je geen festivalstands tegen. Lijkt het je juist leuk om ook Het Laatste Eiland mee te maken? Kijk dan voor tickets op www.hetlaatsteeiland.nl. Op zaterdag kun je ook op het eiland tickets kopen.

 

Chantal van Burg
Chantal van Burg

Boswachter Communicatie en beleven