Ga direct naar inhoud
Nieuws

Boek deze zomer een nachtje op de camping van OERRR op Tiengemeten!

24 juli 2023 | Chantal van Burg

Wat normaal niet mag, mag dit jaar wel! Kamperen op Speelnatuur op Tiengemeten. Heb je nog ruimte in de vakantieplanning? Boek dan een plekje met het gezin op deze bijzondere campingplaats midden in de natuur. Reken maar dat dit een ervaring is die jullie nooit gaan vergeten!

Uitzicht camping van OERRR

Wat te doen tijdens je verblijf

Spelen in het water op Speelnatuur kan helaas niet, maar niet getreurd er is voldoende te ontdekken. Ga samen op de fiets of op een tandem het eiland over, breng een bezoek aan de musea of huur een toffe speurtocht in het bezoekerscentrum. Wat dacht je van een natuurexcursie of samen als gezin Tiengemeten ontdekken en zo meer te weten te kome over het eiland en de bezoekers van vroeger en nu.

 

Camping van OERRR

Goed om te weten

Neem je eigen tent mee voor je verblijf. De kampeerplek boek je voor maximaal 4 personen waarvan minimaal 1 volwassene. Het is een natuureiland dus zelf vuur maken of koken op gas is niet mogelijk. Wel kun je eigen etenswaar koel bewaren om later te nuttigen bij je eigen tent óf bezoek een van de horeca op het eiland, zoals Gasterij de Gezusters of TinyParks. Reserveer wel vooraf je ontbijt of diner, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Tijdens je verblijf is er een eilandwachter van Natuurmonumenten aanwezig waar je terecht kunt met al je vragen. Onder begeleiding van hem/haar kun je ’s avonds marshmallows roosteren bij de overkapte stookplaats.

Kom je je tent opzetten?

Een campingplaats boek je via de pagina Camping van OERRR Speelnatuur

Heb je vragen, mail dan naar [email protected]. Vermeld als onderwerp camping van OERRR, dan kunnen we je email zo snel mogelijk beantwoorden.

Chantal van Burg
Chantal van Burg

Boswachter Communicatie en beleven