Ga direct naar inhoud
Nieuws

Faciliteiten op Tiengemeten met winterslaap

31 oktober 2018 | Annette den Dulk

In het winterseizoen is natuureiland Tiengemeten een oase van rust. Vanaf donderdag 1 november zijn daarom de faciliteiten op Tiengemeten met winterslaap. Tijdens de wintermaanden kun je uiteraard wel dagelijks komen genieten van de natuur. Ook de toiletten en koffie/thee in het openbare deel van het Bezoekerscentrum staan tot je beschikking. Een kaartje kopen voor de pont kan het beste online.

Faciliteiten op Tiengemeten met winterslaap

Pontkaartje

Met het Infopunt in winterslaap, kun je het beste je pontkaartje vooraf (of ter plaatse) online kopen. Je ontvangt dan je pontkaartjes direct per e-mail. Heb je geen toegang tot je mail op een mobiele telefoon? Betaal dan contant je kaartje(s) bij de schipper.

Goed voorbereid

Kom je genieten van de oase van rust? Ga dan goed voorbereid op pad: trek warme kleren en stevige schoenen aan en neem eventueel een lunchpakket mee of controleer of Herberg Tiengemeten geopend is. Herberg Tiengemeten heeft namelijk beperkte openingstijden tijdens het winterseizoen: kijk hiervoor op de website van de Herberg of neem contact op.

Einde winterslaap

Vanaf dinsdag 2 april 2019 zijn alle faciliteiten op het natuureiland weer dagelijks open (behalve maandag). Het Infopunt aan de haven in Nieuwendijk, het Bezoekerscentrum, de musea en de horeca op Tiengemeten heten je dan weer van harte welkom voor een heerlijke dag in de natuur.

Annette den Dulk
Annette den Dulk