Nieuws van de boswachter

Ga mee op verwilderexpeditie op Tiengemeten

05 juli 2022 | Chantal van Burg

Zaterdag 10 september kun je mee op verwilderexpeditie op het eiland Tiengemeten. Hierbij ontdek je niet alleen de ruigste plekken op het eiland maar wordt jouw uithoudings- en doorzettingsvermogen ook op de proef gesteld. Ga jij de uitdaging aan? Deze expeditie kost 49 euro en aanmelding verloopt via Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard.

verwilderexpeditie Tiengemeten

De expeditie wordt georganiseerd door Natuurmonumenten en Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard, waarbij het ontdekken van de natuur en het buiten sporten centraal staan. Om 10.00 uur start de expeditie met een overtocht met de veerpont naar Tiengemeten. Vervolgens word je welkom geheten in het bezoekerscentrum. Daarna gaat de echte expeditie van start met onderweg uitleg van een natuurgids van Natuurmonumenten over het plantenrijkdom op het eiland. Daarna ben je overgeleverd aan de elementen van de natuur en de twee buitenspeelbazen van Natuurlijk Sportief, waarbij je het natuurschoon van het eiland ontdekt maar ook de avonturier in jezelf. Om 17.00 uur vaar je weer terug naar het vaste land.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard. Deelname bedraagt € 49,00 exclusief pontticket. Hiervoor krijg je terug .. een thermoskan met heet water (waar je zelf je kruidenthee tijdens de expeditie in kan maken), professionele begeleiding van twee buitenspeelbazen, uitleg van een natuurgids, hele dag expeditie op Tiengemeten en uiteraard een onvergetelijke ervaring. Check voor tips en praktische informatie de site van Natuurlijk Sportief Hoeksche Waard of kijk bij Verwilderexpeditie Tiengemeten.

Chantal van Burg
Chantal van Burg

Boswachter Communicatie en beleven

logo