Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Gasterij De Gezusters opent deuren op Tiengemeten

29 mei 2019 | Annette den Dulk

Donderdag 30 mei opent Gasterij De Gezusters op Tiengemeten de deuren! Je vindt deze horecagelegenheid vlakbij het bezoekerscentrum en Speelnatuur, zo’n 250 meter vanaf de pont. Bij de Gasterij kun je terecht voor een lekker taartje bij de koffie of thee, een lunch met verse streekproducten of aan het einde van de middag een terrasje pakken. Uiteraard hebben we ook een kinderkaart en heb je keuze uit diverse smaken ijs van de lokale zuivel ambachtsboerderij.

Gasterij De Gezusters Tiengemeten

Ben je met een groter gezelschap? Op de bovenverdieping is het mogelijk om met jouw groep in een besloten ruimte samen te zijn. De Gasterij is gevestigd in de woning van de Helenehoeve, de oudste boerderij van het eiland. 

Kom je ook fijnproeven?
Alle informatie over de Gasterij vind je op: www.natuurmonumenten.nl/gezusters

Annette den Dulk
Annette den Dulk
logo