Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bezoekerscentrum Tiengemeten weer open!

04 juni 2020 | Annette den Dulk

In juni mag ons Bezoekerscentrum weer beperkt open. Wat zijn we daar blij mee! Voorlopig alleen op zaterdag en zondag. In juli hopen we de openingstijden verder uit te breiden en weer te starten met groepsactiviteiten. Daarbij staat de gezondheid van onze vrijwillige collega’s voorop. Zij zijn het hart van ons Bezoekerscentrum. Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten blijft in juni nog gesloten. Qua kinderfeestjes is op dit moment alleen de Boswachter Bootcamp mogelijk. Zorg wel vooraf voor je pontkaartje! Er kunnen namelijk per uur maximaal 45 bezoekers overvaren.

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Vanaf zaterdag 6 juni staat het Bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens de weekenden weer voor iedereen klaar om te komen genieten van de natuur. Daarbij houden wij ons aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. Wij hebben er vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt en dus staat niets het genieten meer in de weg!

Spelregels voor je bezoek

Natuurlijk hou jij je bij een bezoek aan Tiengemeten aan de basisregels van het RIVM. Vooraf koop je je pontkaartje online voor de dag en het tijdstip dat je wilt overvaren. Alles over je overtocht vind je op onze pontpagina. Bij een bezoek aan het Bezoekerscentrum gelden de volgende aanvullende spelregels:

  • Volg altijd de instructies van medewerkers van het Bezoekerscentrum.
  • Kom in groepjes van maximaal drie personen (gezinnen uitgezonderd) en neem het aantal personen dat naar binnen mag in acht.
  • Houdt 1,5 meter afstand.
  • Volg de aangegeven looproutes.
  • Betaal met pin en bij voorkeur contactloos.
  • Was je handen na gebruik van het toilet.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Nies en/of hoest in je elleboog.
  • Spreek elkaar aan op de regels.

Groepsactiviteiten

Voor excursies, OERRR-activiteiten en feestjes moet je langer geduld hebben. We zijn druk bezig te kijken of en hoe we deze activiteiten op een verantwoorde manier kunnen aanbieden. De komende weken komt hier meer duidelijkheid over. Onze vergaderlocatie is waarschijnlijk vanaf september weer te boeken. Hou onze nieuwspagina en/of social mediakanalen in de gaten!

De natuur kan het niet vragen, wij wél

Als iets nóg duidelijker is geworden de afgelopen maanden, is het wel dat natuur onmisbaar is in ons leven. We roepen daarom iedereen op om dit besef om te zetten in steun voor onze natuur. Jij kunt helpen! Door mensen in uw omgeving te stimuleren om lid te worden, een lidmaatschap cadeau te geven of verrassend leuke producten te kopen in onze winkel. Tot in het bezoekerscentrum!

Annette den Dulk
Annette den Dulk