Nieuws van de boswachter

OERRR Wilde Buiten Dag op Tiengemeten

12 oktober 2021 | Annette den Dulk

Op woensdag 20 oktober, tijdens de herfstvakantie in regio Midden, vindt op Tiengemeten de OERRR Wilde Buiten Dag plaats. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen die dag onder andere klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen, fikkie steken zonder lucifers en wild spotten. Als alle uitdagingen zijn uitgevoerd, worden ze een echte boswachter van OERRR. Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen ook deelnemen aan de speciale 10+ activiteit. De OERRR Wilde Buiten Dag is gratis voor alle kinderen die lid zijn van OERRR! Je moet je wel aanmelden via onze website.

Wilde Buiten Dag Tiengemeten

OERRR Wilde Buiten Dag

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen. De OERRR Wilde Buiten Dag is dé dag waarop kinderen allerlei vaardigheden leren die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Trek laarzen of hoge schoenen en oude kleding aan, want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden! Neem ook een droog setje kleding mee naar het eiland, want een echte durfal wordt misschien wel nat. Kortom: een heerlijk dag buiten in de natuur vol uitdagingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd!

Aanmelden

Het boswachtersavontuur start natuurlijk al met het overvaren op de pont! Dat kan om 10.00 uur (als je start om 10.15 uur), 11.00 uur (starten om 11.15 uur) of 12.00 uur (starttijd 12.15 uur). De OERRR Wilde Buiten Dag vindt plaats in Speelnatuur: zo'n 250m lopen vanaf de haven op Tiengemeten. De activiteit duurt ongeveer 3 uur en is gratis voor kinderen van OERRR. Niet-leden betalen € 8,00 per kind. Volwassenen mogen gratis naar binnen. Kinderen moeten zich wél vooraf aanmelden via de website van Natuurmonumenten. Pontkaartjes zijn niet inbegrepen. Aanmelden en meer informatie vind je via onze agenda. Veel speelplezier!

Geen vakantie op 20 oktober?

Het kan natuurlijk zijn dat je op woensdag 20 oktober geen vakantie hebt...
Niet getreurd! Er zijn namelijk meer locaties van Natuurmonumenten in Nederland waar ook Wilde Buiten Dagen georganiseerd worden. Je vindt het op deze pagina.

Annette den Dulk
Annette den Dulk
logo