Nieuws van de boswachter

Spannende Ontdekkingstocht van OERRR op Tiengemeten

06 juni 2019 | Annette den Dulk

Wil jij leren hoe je met vogels praat, welk dier wat eet en wat je allemaal kan afleiden uit een wolkenlucht? Doe dan de Spannende Ontdekkingstocht van OERRR op Tiengemeten. Tijdens de tocht krijg je uitleg over de natuur en educatieve opdrachten om uit te voeren.

Speelnatuur van OERRR

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen. 

Praktische informatie

Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De OERRR-tas met de opdrachten, route en benodigdheden voor de opdrachten is te verkrijgen bij het bezoekerscentrum op Tiengemeten. Vervolgens kun je de tocht in eigen tempo volgen. Start en finish zijn bij het bezoekerscentrum. 

Leden van Natuurmonumenten/OERRR betalen € 5,00 per kind en niet-leden betalen € 8,00. Daarnaast wordt een borg gevraagd van € 5,00. Eén tas is geschikt voor vijf personen, waarvan minimaal één volwassene. Reserveren voor de Spannende Ontdekkingstocht is niet mogelijk.

Spannende Ontdekkingstocht van OERRR
Annette den Dulk
Annette den Dulk
logo